1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Aktywacja autocom 2012.3

Dyskusja w 'Sprzęt diagnostyczny' rozpoczęta przez użytkownika Auto-Port, 14-02 13.

  1. Auto-Port

    Auto-Port Grupa Wsparcia Technicznego

    Dołączył:
    3-02 12
    Postów:
    1 479
    Docenione treści:
    300
    Miasto:
    KALISZ
    masz .. jak czegos nie wiesz to pisz i nie zapomnji podziękować "lubie to" :p

    Załączone pliki:

    koziolek lubi to.
  2. koziolek

    koziolek Bywalec

    Dołączył:
    7-01 13
    Postów:
    399
    Docenione treści:
    114
    Miasto:
    Lubelskie,
    Czemu nie zainstalujesz 2012.3?
  3. lewand62

    lewand62 Początkujący

    Dołączył:
    2-04 13
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    podka
    bardzo dziekuje auto port bede instalował rowniez i 2012.3 na innym kompie poniewaz wyczytalem na forach ze starzsa wersja 2011 jest dla starszych aut a juz 2012 dla nowszych niwiem czy to jest prawda jesli nie to zainstaluje nowsza
  4. wasilmich

    wasilmich Nowy

    Dołączył:
    4-04 13
    Postów:
    2
    Docenione treści:
    0
    zainstalowalem wersje 2.12.3. program działa.
    Tylko nie laczy sie z autami.
    w ustawieniach aktualizowalem oprogramowanie sprzetowe. po aktualizacji nie
    przechodzi testu( ten na lewo od aktualizacj)
    pojawia sie informacja ze oprogramowanie w testerze nie jest aktualne.
    prosze aktualizowac oprogramowanie.
    Komputer nie ma podlaczonego internetu.
    Przetala dzilac tez wersja 2.11.1 podobne komunikaty.
    aktualizacje oprogramowanie testera wykonywalem po kilka razy w nowszej i
    starszej wersji.

    pojawia sie komunikat wersja oprogramowania testera NOT LOADED podczas
    testu.
    prosze o pomoc
  5. wasilmich

    wasilmich Nowy

    Dołączył:
    4-04 13
    Postów:
    2
    Docenione treści:
    0
    Mam podobny problem. jak rozwiazales swoj
  6. lewand62

    lewand62 Początkujący

    Dołączył:
    2-04 13
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    podka
    ja dopiero zaczynam
  7. ludo44

    ludo44 Grupa Wsparcia Technicznego

    Dołączył:
    28-11 11
    Postów:
    2 160
    Docenione treści:
    253
    Mój autocom lata jak nigdy, łączy starsze auta i ma więcej funkcji:)
  8. molus78

    molus78 Nowy

    Dołączył:
    5-04 13
    Postów:
    3
    Docenione treści:
    0
    prosze o aktywacje a-710-142 serial number; 100251, HW key; OPCSPRBDMRMQ

    Załączone pliki:

  9. koziolek

    koziolek Bywalec

    Dołączył:
    7-01 13
    Postów:
    399
    Docenione treści:
    114
    Miasto:
    Lubelskie,
    wyglada na to ze brakuje Ci pacha
    zainstalowales go?
  10. molus78

    molus78 Nowy

    Dołączył:
    5-04 13
    Postów:
    3
    Docenione treści:
    0
    tak ale cały czas wywala ten sam błąd ze go nie ma
    pomozesz

    kontakt 509422538 pósc sygnał to oddzwonie
  11. koziolek

    koziolek Bywalec

    Dołączył:
    7-01 13
    Postów:
    399
    Docenione treści:
    114
    Miasto:
    Lubelskie,
    musisz po prostu zainstalowac pach
    1.instalujesz autocom
    2.otwierasz folder pach kopjujesz wszystkie pliki z niego
    3. wklejasz wszystkie pliki do folderu w ktorym zostal zainstalowany autocom
    4.startujesz program i rozpoczynasz aktywacje

    ja jestem za oceanem takze nie wiem czy chcesz dzwonic?
  12. molus78

    molus78 Nowy

    Dołączył:
    5-04 13
    Postów:
    3
    Docenione treści:
    0
    oki dzieki poszło jutro sprawdze czy sie łączy z autkami

    koziołek lece ci flaszke
  13. Auto-Port

    Auto-Port Grupa Wsparcia Technicznego

    Dołączył:
    3-02 12
    Postów:
    1 479
    Docenione treści:
    300
    Miasto:
    KALISZ
    niektore glowice sa zabezpieczone przed aktualizacja vci na innym numerze sn niz byl przy zakupie glowicy, jak chcesz rozwiazac swoj problem to musisz zainstalowac autocoma na takim samym sn jak przy zakupie, ewentualnie sproboj na kluczu 30250. Jak cos to pisz na pw to ci pomoge
  14. Tomasz3k

    Tomasz3k Początkujący

    Dołączył:
    8-04 13
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    Jestem nowy na forum , więc na wstępie witam wszystkich :)

    Mam pytanie trochę z innej beczki , a dokładnie chodzi o aktualizacje oprogramowania ale nie na Autocomie a na Delphi . Czy ktoś próbował aktualizować ?? ew. czy ktoś mógł by mi napisać jakiego ID użyć przy instalacji ?? serial mam 35471

    Pozdrawiam
  15. koziolek

    koziolek Bywalec

    Dołączył:
    7-01 13
    Postów:
    399
    Docenione treści:
    114
    Miasto:
    Lubelskie,
    czy chodzi o to?
    Delphi ds150 CDP Pro

    ID Cars : a-710-479

    Delphi ds150e CDP+ (new VCI)

    Id Cars : a-710-142

    Hardware ID :UQSEHSUNBGOG
  16. Tomasz3k

    Tomasz3k Początkujący

    Dołączył:
    8-04 13
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    Nie, to chyba nie to . gdyż jak wejdę w ustawienia sprzętowe to mam takie dane
    Hardware : DS100E
    Serial: 35471
    Code: 207

    Więc wychodzi z tego ze potrzebuje Id do ds100e, przynajmniej tak pokazują ustawienia, z naklejki nie mogę sczytać nic , bo już praktycznie jej nie ma :)
  17. koziolek

    koziolek Bywalec

    Dołączył:
    7-01 13
    Postów:
    399
    Docenione treści:
    114
    Miasto:
    Lubelskie,
    co sie dzieje jesli uzyjesz ID podanego w mojej poprzedniej odpowiedzi?
  18. Tomasz3k

    Tomasz3k Początkujący

    Dołączył:
    8-04 13
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    0
    Nie wiem, myślałem że jest to jakaś różnica :) , a do interfejsu będę miał dostęp dopiero jutro wieczorem albo w środę , to postawie na ID które podałeś , i sprawdzę , oraz napiszę czy wszystko działa :)

    Pozdro.
  19. PogotowieSamochodoweUK

    PogotowieSamochodoweUK Grupa Wsparcia Technicznego

    Dołączył:
    10-05 12
    Postów:
    3 274
    Docenione treści:
    295
    Miasto:
    Holmes Chappel UK
    wrzucisz linka?
  20. koziolek

    koziolek Bywalec

    Dołączył:
    7-01 13
    Postów:
    399
    Docenione treści:
    114
    Miasto:
    Lubelskie,
    linka do?
.

Użytkownicy odwiedzili tę stronę szukając:

  1. aktywacja oprogramowania autocom

    ,
  2. różnice między ds100(new vci)a ds150new vci

    ,
  3. program delphi ds150e nie chce sie zainstalowac

    ,
  4. delphi ds150e aktywacja nie działą fileactivation,
  5. oprogramowanie w testerze i nie jest aktualne proszę zaktualizować oprogramowanie sprzętowe,
  6. dlaczego autocom pokazujie nieznany numer seryjny,
  7. delphi ds150e 2012.3,
  8. brak wykrycia vci autocom 2.11.1,
  9. autocom cdp ds 150 opinie,
  10. program delphi ds150e,
  11. komputer delphi 150 opinie,
  12. jak zainstalowac program delfi