1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

AUTOCOM 2013.1 najnowszy!!

Dyskusja w 'Przybornik mechanika' rozpoczęta przez użytkownika Auto-Port, 5-05 13.

  1. robert02500

    robert02500 Uczestnik

    Dołączył:
    9-04 13
    Postów:
    120
    Docenione treści:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Adres strony:
    po zainstalowaniu softu na kompie idziesz do samochodu podlaczasz pod abd wchodzisz w ustawienia sprzetowe i tam klikasz aktualizacja z prawej strony
  2. kosack123

    kosack123 Nowy

    Dołączył:
    10-04 13
    Postów:
    7
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    ścinawa
    tak właśnie zrobiłem ale pokazuje błąd komunikacji, i wywala mi aktualizacje:(
  3. robert02500

    robert02500 Uczestnik

    Dołączył:
    9-04 13
    Postów:
    120
    Docenione treści:
    18
    Miasto:
    Bydgoszcz
    Adres strony:
    no to nie wiem co moze byc nie tak. u mnei poszlo t bez problemów wiekszych wiec naprawdę nei wiem co jest nie tak
  4. kosack123

    kosack123 Nowy

    Dołączył:
    10-04 13
    Postów:
    7
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    ścinawa
    podczas testu urządzenia w programie wyskakuje mi bląd VCI
  5. Auto-Port

    Auto-Port Grupa Wsparcia Technicznego

    Dołączył:
    3-02 12
    Postów:
    1 397
    Docenione treści:
    284
    Miasto:
    KALISZ
    A glowica ma zasilanie od auta ?
  6. kosack123

    kosack123 Nowy

    Dołączył:
    10-04 13
    Postów:
    7
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    ścinawa
    przy podłączeniu świecą dwie czerwone kropki jedna pwr a druga link
  7. Auto-Port

    Auto-Port Grupa Wsparcia Technicznego

    Dołączył:
    3-02 12
    Postów:
    1 397
    Docenione treści:
    284
    Miasto:
    KALISZ
    i co nie przechodzi aktualizacji czy jej nie wykrywa ?
  8. kosack123

    kosack123 Nowy

    Dołączył:
    10-04 13
    Postów:
    7
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    ścinawa
    nie przechodzi aktualizacji i pisze, że niby nie jest podłaczony tester do komputera lub nie ma zasilania
  9. Auto-Port

    Auto-Port Grupa Wsparcia Technicznego

    Dołączył:
    3-02 12
    Postów:
    1 397
    Docenione treści:
    284
    Miasto:
    KALISZ
    podmien kabel usb i spróboj
  10. kosack123

    kosack123 Nowy

    Dołączył:
    10-04 13
    Postów:
    7
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    ścinawa
    właśnie spróbowałem. Może jeszcze raz zainstaluje program

    Reinstalacja pomogła:) Dziękuje za pomoc:)
  11. pusek_pl

    pusek_pl Nowy

    Dołączył:
    22-04 13
    Postów:
    3
    Docenione treści:
    0
    Witam!
    Również wywala mi błąd. Poproszę patcha, ponieważ mam jakiegoś innego, może to przez to. kogucik434@gmail.com lub pw.
    Dzięki!
  12. janala

    janala Nowy

    Dołączył:
    1-06 13
    Postów:
    10
    Docenione treści:
    1
    Miasto:
    kraków
    Witam wszystkich.
    Sądzę, ze ten pliczek pomoże.
    Trzeba podłaczyć autocoma, odczytać serial w tym programiku i na dole wpisać w prostokącie taki, jaki był przy aktywacjii.
    Potem aktualizacja.

    Załączone pliki:

  13. 123reksio321

    123reksio321 Nowy

    Dołączył:
    3-06 13
    Postów:
    8
    Docenione treści:
    1
    jak występuje problem z aktualizacją fimware , przeniesc firmware z 2013 z katalogu autocoma do starszej wersji no 2012-2 i tam zrobic aktualizacje następnie powrócić do najnowszej wersji.
    Po takim zabiegu 2013 nie bedzie pluł że chce aktualizowac
  14. kietrz19

    kietrz19 Nowy

    Dołączył:
    31-08 12
    Postów:
    1
    Docenione treści:
    0
  15. Marek_S

    Marek_S Grupa Wsparcia Technicznego

    Dołączył:
    10-07 12
    Postów:
    1 439
    Docenione treści:
    149
    Miasto:
    Katowice
    a ktoś ma moze torrenta ?
  16. Misiek

    Misiek Administrator

    Dołączył:
    6-10 10
    Postów:
    1 857
    Docenione treści:
    290
    Miasto:
    Szczecin
    Adres strony:
  17. Marek_S

    Marek_S Grupa Wsparcia Technicznego

    Dołączył:
    10-07 12
    Postów:
    1 439
    Docenione treści:
    149
    Miasto:
    Katowice
    Dobre.
  18. mario20

    mario20 Początkujący

    Dołączył:
    1-02 13
    Postów:
    1
    Docenione treści:
    0
    Auto-Port jestem tu nowy ale czy moge prosic o patcha do autocom2013 r1 moj mail mgrzyb11@wp.pl
  19. Pietrek

    Pietrek Uczestnik

    Dołączył:
    24-01 13
    Postów:
    313
    Docenione treści:
    12
    Miasto:
    Mazury
    panowie, czy na prawdę nikt na forum nie ma możliwości wrzucenia działającego cdifa? Mamy CDIf 2,5, kiedy wyszedł już ponad 5,0. Nie istniałaby możliwość pobrania od któregoś z panów?
  20. czok

    czok Początkujący

    Dołączył:
    2-06 13
    Postów:
    51
    Docenione treści:
    5
    Miasto:
    podlasie
    Program cdif-a jest dedykowany do konkretnego numeru sprzętu. Na innym nie zadziała.
.

Użytkownicy odwiedzili tę stronę szukając:

  1. autocom swieci na czerwono

    ,
  2. cdif2 chomikuj

    ,
  3. autocom cdp 2013 torrent pl

    ,
  4. auto com nie swieci pwr,
  5. cdif torrent,
  6. cdif 2012 torrent,
  7. cdif2 torrent,
  8. autocom możliwości