1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

AUTOCOM 2013.1 najnowszy!!

Dyskusja w 'Przybornik mechanika' rozpoczęta przez użytkownika Auto-Port, 5-05 13.

  1. piotrekwoj1

    piotrekwoj1 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    10-12 12
    Postów:
    103
    Docenione treści:
    12
    Miasto:
    Toruń
    4,29 Gb
     
  2. Piotr.m

    Piotr.m Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    22-07 12
    Postów:
    339
    Docenione treści:
    9
    Miasto:
    Chyżowice
    może ktoś wie z kad można żciagnać autocoma 2013.3
     
  3. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Online
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 085
    Docenione treści:
    488
    Miasto:
    NS
  4. Piotr.m

    Piotr.m Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    22-07 12
    Postów:
    339
    Docenione treści:
    9
    Miasto:
    Chyżowice
    Wielkie dzięki kolego.
     
  5. dexter864

    dexter864 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    16-03 14
    Postów:
    9
    Docenione treści:
    0
    Witam serdecznie.

    Czy jest ktoś w stanie podesłać aktywator do wersji 2013.1 . Bardzo bym prosił. Niestety moja kopia została niefortunnie usunięta z mojego kompa.
    Będę bardzo wdzięczny. dexter864@gmail.com
     
  6. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Online
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 085
    Docenione treści:
    488
    Miasto:
    NS
    tu masz
     

    Załączone pliki:

    dexter864 lubi to.
  7. dexter864

    dexter864 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    16-03 14
    Postów:
    9
    Docenione treści:
    0
    Ślicznie dziękuję
     
  8. qwerty7

    qwerty7 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    14-11 14
    Postów:
    2
    Docenione treści:
    0
  9. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Online
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 085
    Docenione treści:
    488
    Miasto:
    NS
    Linki działają poprawnie, właśnie sprawdziłem
     
  10. qwerty7

    qwerty7 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    14-11 14
    Postów:
    2
    Docenione treści:
    0
    witam, tak, rzeczywiście wszystko ok, chyba poprostu stronka chciala zebym troche odczekal :)
    pozdrawiam i dziękuję
     
  11. Walldo21

    Walldo21 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    3-04 15
    Postów:
    2
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Nowy Sącz
    Witam wszystkich
    Mam oto taki problem Autocom 2013.R1 zainstalowany do tego patch oraz aktywacja poszła ok. Po podłączeniu do samochodu sprawdziłem ustawienia a tam przeprowadziłem test głowicy i też było ok jednak oprogramowanie testera było nieaktualne więc chciałem zrobić aktualizację i po jej przeprowadzeniu test zakończony niepowodzeniem wyskakuje oprogramowanie NOT LOADED. Może ktoś poradzi co z tym fantem zrobić?
     
  12. piotrekwoj1

    piotrekwoj1 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    10-12 12
    Postów:
    103
    Docenione treści:
    12
    Miasto:
    Toruń
    Jest dużo na ten temat wystarczy poszukać.
     
  13. mnichu33

    mnichu33 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    7-02 12
    Postów:
    48
    Docenione treści:
    0
    Witam czy 2014.2.2 jest wart zainstalowania czy dalej jechac na 2013... Tam juz duzo gwiazdek co aktualizacji potrzebuje
     
  14. marcink550

    marcink550 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    14-04 15
    Postów:
    34
    Docenione treści:
    1
    Witam czy ktoś spotkał się z problemem że nie ma podglądu zdjęc złącz diagnostycznych w informacjach o pojeździe ?
     
  15. Stanisław 1946

    Stanisław 1946 Weteran Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    23-08 13
    Postów:
    2 843
    Docenione treści:
    358
    Miasto:
    Szczecin
    Jak chińczyk to wszystko możliwe.
     
  16. Marek_S

    Marek_S Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    10-07 12
    Postów:
    13 918
    Docenione treści:
    1 758
    Miasto:
    Sląsk
    e tam kwestia systemu a nie fejsu
     
  17. marcink550

    marcink550 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    14-04 15
    Postów:
    34
    Docenione treści:
    1
    Stalo sie to po aktywacji na 2014.2 wczesniej bylo ok
     
  18. Marek_S

    Marek_S Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    10-07 12
    Postów:
    13 918
    Docenione treści:
    1 758
    Miasto:
    Sląsk
    widac masz zła wersje
     
  19. Stanisław 1946

    Stanisław 1946 Weteran Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    23-08 13
    Postów:
    2 843
    Docenione treści:
    358
    Miasto:
    Szczecin
    Pirat,pirata.