1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autocom Cars CDP, nie chce sie łączyć, żaden system nie odpowiada.

Dyskusja w 'Sprzęt diagnostyczny' rozpoczęta przez użytkownika AnCar0501, 16-08 13.

  1. AnCar0501

    AnCar0501 Nowy

    Dołączył:
    9-08 13
    Postów:
    2
    Docenione treści:
    0
    Witam!

    Nie wiem czemu od jakiegoś czasu mam problem z Autocom, nie chce się łączyć z żadnym samochodem.
    Ciągle pokazuje komunikat żaden system nie zareagował.

    w czym może być problem ?? instalowałem go już kilka razy po formacje i cały czas to samo.
     
  2. Danycool1

    Danycool1 Uczestnik

    Dołączył:
    6-05 13
    Postów:
    134
    Docenione treści:
    33
    Na jaką wersję zaktualizowałeś głowice vci
     
  3. AnCar0501

    AnCar0501 Nowy

    Dołączył:
    9-08 13
    Postów:
    2
    Docenione treści:
    0
    właśnie nie wiem jak mam to sprawdzić ??
     
  4. Danycool1

    Danycool1 Uczestnik

    Dołączył:
    6-05 13
    Postów:
    134
    Docenione treści:
    33
    Klikasz na ustawienia->ustawienia sprzętowe->aktualizuj oprogramowanie sprzętowe
    Jeśli to nie pomaga spróbuj na niższej wersji.
     
  5. dklkubo

    dklkubo Nowy

    Dołączył:
    29-11 14
    Postów:
    7
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Olsztyn
    Mój autocom nie widzi interfejsu.
    Chyba nie potrzebnie zaktualizowałem oprogramowanie interfejsu.
    Przegrałem oprogramowanie do nowego komputera i nie działa.
    Moje zdziwienie było jeszcze większe jak w starym też przestał działać.
    Mam CPD CAR 2010 i cpd truck 2010 może przy okazji jakiś nowszy soft.
    Proszę o pomoc.
     
  6. Autocomplexe KIELCE

    Autocomplexe KIELCE Początkujący

    Dołączył:
    27-09 14
    Postów:
    50
    Docenione treści:
    2
    Miasto:
    Kielce
    do autora tematu.
    pewnie zepsuła ci się głowica
    popraw luty albo daj do naprawy,
    ewentualnie sprawdź na innej głowicy.
     
.