1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

DDT 2000 /KONFIGURACJA/UŻYTKOWANIE ORAZ CO I JAK

Dyskusja w 'Sprzęt diagnostyczny' rozpoczęta przez użytkownika sylvocompany, 26-01 11.

  1. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 048
    Docenione treści:
    478
    Miasto:
    NS
  2. Marek_S

    Marek_S Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    10-07 12
    Postów:
    13 688
    Docenione treści:
    1 740
    Miasto:
    Sląsk
    owszem ale podobno jest wszystko ale nie sprawdzałem
     
  3. Daniel132009

    Daniel132009 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    28-12 16
    Postów:
    3
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Wadowice
    Witam. Pobrałem cały ten ogram lecz niestety nie jestem w stanie stwierdzić czy działa prawidłowo... Jeśli ma ktoś większe pojęcie ode mnie, to prosiłbym o sprawdzenie tego programu. Jest to cała wersja tylko niestety wymaga rejestracji i nie wiem czy to będzie w ogóle działać poprawnie. W każdym bądź razie jest cały program w języku polskim
     
  4. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 048
    Docenione treści:
    478
    Miasto:
    NS
    Tam jest plik który go rejestruje
     
  5. Daniel132009

    Daniel132009 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    28-12 16
    Postów:
    3
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Wadowice
    W tym problem, ze ten plik nie zarejestrowal mi tego programu.
     
  6. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 048
    Docenione treści:
    478
    Miasto:
    NS
    A wkleiłeś go zgodnie z instrukcją?
     
  7. Daniel132009

    Daniel132009 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    28-12 16
    Postów:
    3
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Wadowice
    Wydaje mi sie, ze tak.. Wkleilem plik do C:/Program files(x86)/DDT200/dll

    Chyba, ze Windows 10 ma tu cos do rzeczy, ale nie wydaje mi sie
     
  8. Marek_S

    Marek_S Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    10-07 12
    Postów:
    13 688
    Docenione treści:
    1 740
    Miasto:
    Sląsk
    Oczywiście ze ma , kto w elektronice samochodowej tego używa ?