1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Obd II

Dyskusja w 'Pytanie do mechanika' rozpoczęta przez użytkownika Adrian-1995, 14-09 17.

  1. Adrian-1995

    Adrian-1995 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-10 16
    Postów:
    42
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Chorzów
    Witam,
    Zakupiłem obd II takie za 30 zł z Bluetooth. Mój samochód to astra G 98r lecz nie mam wejścia pod klapką pod ręcznym (zdjęcie) czy jest gdzieś indziej? Czy po prostu go nie ma ?
     
  2. WMserwis

    WMserwis Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    18-12 11
    Postów:
    1 836
    Docenione treści:
    286
    Miasto:
    Wołomin
    Adres strony:
    Po lewej pod klapką z bezpiecznikach ?
     
  3. nickel

    nickel Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    19-02 15
    Postów:
    1 627
    Docenione treści:
    250
    Miasto:
    WLKP
    pod recznym ta ma Astra H
     
  4. Autoelektronika

    Autoelektronika Grupa Wsparcia Technicznego

    Online
    Dołączył:
    30-09 15
    Postów:
    2 586
    Docenione treści:
    490
    Miasto:
    RDE,RMI,KT
    Adres strony:
    Pod recznym ma AH,ZA,VB,AG
    W bezpiecznikach ma np. Astra F ale to już historia i nikt tam nie zaglada
     
    komar200 lubi to.
  5. Adrian-1995

    Adrian-1995 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-10 16
    Postów:
    42
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Chorzów
    Chyba że wejście jest pod tą czarna przykrywką?
     

    Załączone pliki:

  6. Misiek

    Misiek Administrator

    Offline
    Dołączył:
    6-10 10
    Postów:
    4 478
    Docenione treści:
    1 185
    Miasto:
    Szczecin
    Adres strony:
    Bałeś się sprawdzić?
     
    adolfone lubi to.
  7. Adrian-1995

    Adrian-1995 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    15-10 16
    Postów:
    42
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Chorzów
    Nie pomyslalem o tym żeby sprawdzic bo myślałem że powinien być tam gdzie puste miejsce
     
  8. MTM

    MTM Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    11-08 14
    Postów:
    3 051
    Docenione treści:
    472
    Miasto:
    z charakterem
    [​IMG]
     
  9. pawel2296

    pawel2296 Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    26-08 12
    Postów:
    211
    Docenione treści:
    25
    Ludzie ja nie wiem co się z wami dzieje. . .
    Nie wiesz gdzie jest wejście obd, ściągnąłeś klapke pod ręcznym ale zaślepki gniazda już bałeś się odsunąć. . . No to ja już widzę tą twoją diagnostykę auta, za kilka dni założysz temat jak włożyć wtyczkę do gniazda OBD, no litości. . .
     
  10. dejot43

    dejot43 Gaduła

    Offline
    Dołączył:
    2-10 15
    Postów:
    2 011
    Docenione treści:
    287
    Miasto:
    Olsztyn
    Chyba prędzej będzie temat o softa i sterowniki do kabelka :D
     
  11. adolfone

    adolfone Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    20-05 15
    Postów:
    318
    Docenione treści:
    4
    Miasto:
    Krk
    Leżę kwiczę hahaha
    jest możliwość że ktoś zmienił miejsce obd tak dla utrudnienia złodziejowi no ale taki samochód i rok to nie bardzo.
     
  12. samspec13

    samspec13 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    3-01 14
    Postów:
    5 114
    Docenione treści:
    400
    Miasto:
    europolonia
    Lepiej niech trzyma baśkę daleko od jaśków.