1. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Serwis vw golf 6 2009r

Dyskusja w 'Pytanie do mechanika' rozpoczęta przez użytkownika jaro.pl, 17-04 17.

  1. Stanisław 1946

    Stanisław 1946 Weteran Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    23-08 13
    Postów:
    3 280
    Docenione treści:
    424
    Miasto:
    Szczecin
    Serwis wyświetla się po to żeby wkurzyć użytkownika auta, warsztat kasuje
    serwis bo po to ma warsztat, żeby zarabiać. Za przekazanie informacji nie dostaje nic nawet dziękuję. Forum informacyjne to ELEKTRODA.
     
  2. suse1

    suse1 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    18-01 15
    Postów:
    861
    Docenione treści:
    160
    Miasto:
    Olkusz
    no jasne żeby wkurzyć użytkownika ;)
    a najbardziej wkurza kontrolka paliwa :D
    wypieprzyć to wszystko !!!!

    [​IMG]
     
    Stanisław 1946 lubi to.
  3. Stanisław 1946

    Stanisław 1946 Weteran Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    23-08 13
    Postów:
    3 280
    Docenione treści:
    424
    Miasto:
    Szczecin
    "suse" jesteś number one.
     
  4. suse1

    suse1 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    18-01 15
    Postów:
    861
    Docenione treści:
    160
    Miasto:
    Olkusz
    dzięki :happy:
     
  5. voodo

    voodo Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    3-02 15
    Postów:
    501
    Docenione treści:
    70
    Owszem nikt nie ma obowiązku pomagania innym i to jest tylko jego dobra wola a głupie odpowiedzi na forum to już co innego.
    Jeżeli ktoś chce pogadać i pożartować na forum to nie ma problemu, na każdym z nich jest jakaś wolna strefa w której można pisać do woli.
    Nie bez powodu założyciel forum pofatygował się tak zrobić forum aby były jakieś działy i żeby wszystko było można znaleźć w odpowiednim dziale.

    Owszem po to jest zakład aby zarabiać ale chodziło mi o to że dzisiaj zrobisz serwis samochodu i go nie wyzerujesz a za 2kkm ktoś porzyjedzie do Ciebie tylko po to aby zapłacić Ci kolejną kasę za to że nie wyzerowałeś serwisu bo nie było żadnej informacji o zbliżającym się przeglądzie a
    Więc jeżeli wszystko zostało dobrze wykonane to oczywiście nie ma nic za darmo.
     
  6. s2ławek

    s2ławek Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    19-03 17
    Postów:
    39
    Docenione treści:
    2
    Miasto:
    lublin
    Nie mogę sobie wyobrazić że warsztat nie bierze

    odpowiedzialności za taką pomyłkę
     
  7. suse1

    suse1 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    18-01 15
    Postów:
    861
    Docenione treści:
    160
    Miasto:
    Olkusz
    bo namnożyło się naprawiaczy mechaniorów spod budki z piffem co to zamiast do szkoły chodzić targali portki po drzewach i teraz morusają się w kanale nadrabiając pitoleniem młotkami i wrzeszczotami :D
     
  8. MTM

    MTM Grupa Wsparcia Technicznego

    Online
    Dołączył:
    11-08 14
    Postów:
    2 892
    Docenione treści:
    445
    Miasto:
    z charakterem
    BRZESZCZOTAMI jak już... :D
     
    samspec13 lubi to.
  9. GregorPassatCc

    GregorPassatCc Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    17-10 15
    Postów:
    150
    Docenione treści:
    11
    kolego voodo ja Ciebie rozumiem ale problem polega na tym ze zalozyciel tego tematu nie napisal czy pol roku temu wymienial olej i i teraz mu sie znow zapalil serwis... mysle ze nic nie wymienial i nikt nic nie zapomnial wykasowac, tylko poprostu przyszla pora na wymiane wszystkiego:))
     
  10. suse1

    suse1 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    18-01 15
    Postów:
    861
    Docenione treści:
    160
    Miasto:
    Olkusz
    nieeeeee wrzeszczot ;)
     
  11. voodo

    voodo Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    3-02 15
    Postów:
    501
    Docenione treści:
    70
    Tego oczywiście też nie wiemy czy wymaga przeglądu a może przed sprzedażą chce wykasować serwis bo w ogłoszeniu chce napisać że samochód jest serwisowany a tu zonk.
     
  12. Stanisław 1946

    Stanisław 1946 Weteran Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    23-08 13
    Postów:
    3 280
    Docenione treści:
    424
    Miasto:
    Szczecin
    Kolega MTM nie poznał jeszcze Twojego dobrego poczucia humoru.
    Ad suse1
     
  13. suse1

    suse1 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    18-01 15
    Postów:
    861
    Docenione treści:
    160
    Miasto:
    Olkusz
    nie doceniasz chłopaka ;)
     
  14. Stanisław 1946

    Stanisław 1946 Weteran Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    23-08 13
    Postów:
    3 280
    Docenione treści:
    424
    Miasto:
    Szczecin
    No tak po jednym haśle "serwis" zapisaliśmy już dwie strony.
    Prawie magazyn rozrywki.
     
  15. suse1

    suse1 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    18-01 15
    Postów:
    861
    Docenione treści:
    160
    Miasto:
    Olkusz
    phiii ludzie mają i robią większe problemy
     
  16. jaro.pl

    jaro.pl Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    19-06 13
    Postów:
    65
    Docenione treści:
    0
    Wymiana oleju i filtrów była około miesiąca temu to około 500 km przeleciał
     
  17. GregorPassatCc

    GregorPassatCc Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    17-10 15
    Postów:
    150
    Docenione treści:
    11
    skoro tak to ulatwia sprawe....trzeba pojechac do mechanika ktory ci to wymienial niech wyksuje ci serwis i wpisze go za iles tys km....bo tak powinien zrobic.voodo mial racje,zwracam honor:rolleyes:;)
     
  18. jaro.pl

    jaro.pl Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    19-06 13
    Postów:
    65
    Docenione treści:
    0
    tylko że ja ten olej i filtry sam wymieniałem tylko jest problem z skasowaniem serwisu nie mogę włączyć menu serwisowego
     
  19. Mechanika pojazdowa Gorzów

    Mechanika pojazdowa Gorzów Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    31-07 16
    Postów:
    1 150
    Docenione treści:
    170
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Adres strony:
  20. jaro.pl

    jaro.pl Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    19-06 13
    Postów:
    65
    Docenione treści:
    0
    komputerem nie mogłem przesunąć serwisu ale czytałem że da się przez menu serwisowe ale nie mogę go włączyć nie wiem dlatego piszę na forum bo myślałem że ktoś inny miał ten sam problem

    ludzie piszą bzdury że olej kosztuje i nie wymienia jak cie stać na samochód za 30-40tyś to cie stać na olej tak czy nie