Bielik09
Początkujący
- Punktów
- 0
Hehe, dziekujeładnie ci w blond![]()

Hehe, dziekujeładnie ci w blond![]()

Ja czasem myślę, że jestem ostatnim dinozaurem, który zna wszystkie reguły gramatyczne.A ja myślałem ze tylko mnie rażą piszoncy po polska
A czasem nie dinozarzycą? W końcu, wywalczyłyście sobie równouprawnienie.Ja czasem myślę, że jestem ostatnim dinozaurem, który zna wszystkie reguły gramatyczne.

Marku, bo Ty za stary jesteś do internetu. Ludzie teraz nie mają czasu na cokolwiek, a co dopiero, żeby przeczytać to co napisali i zastanowić się, czy ma to jakikolwiek sens.A ja myślałem ze tylko mnie rażą piszoncy po polska
Fakt, dinozaurzycą. A skoro już jesteśmy przy tym temacie, to czy jestem nie mechanikiem, a mechaniczką?A czasem nie dinozarzycą? W końcu, wywalczyłyście sobie równouprawnienie.![]()

To ja też chyba jestem za stara.. A myślałam, że 25 lat to jeszcze nie tak dużo.Marku, bo Ty za stary jesteś do internetu. Ludzie teraz nie mają czasu na cokolwiek, a co dopiero, żeby przeczytać to co napisali i zastanowić się, czy ma to jakikolwiek sens.
Nie wiem. Ja w każdym razie, nie jestem ani jednym, ani drugim (drugą....?) - mój syn w przedszkolu, na pytanie przedszkolanki co robi tata, odpowiedział że tata jest naprawnikiem.czy jestem nie mechanikiem, a mechaniczką?
Cóż Ci mogę powiedzieć.... Jedyne co mi przychodzi do głowy, to cytat z jednego ze skeczów kabaretu TEY:A myślałam, że 25 lat to jeszcze nie tak dużo.

I się zrobił off top
Jak najbardziej elektromechanika, elektronik. Mało nas jest,wiele osób przerasta elektryka.