• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

15 lat - co dalej

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
A ja myślałem ze tylko mnie rażą piszoncy po polska

greghorn

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
427
Miasto
Miechów
Ja czasem myślę, że jestem ostatnim dinozaurem, który zna wszystkie reguły gramatyczne.
A czasem nie dinozarzycą? W końcu, wywalczyłyście sobie równouprawnienie.;)
A ja myślałem ze tylko mnie rażą piszoncy po polska
Marku, bo Ty za stary jesteś do internetu. Ludzie teraz nie mają czasu na cokolwiek, a co dopiero, żeby przeczytać to co napisali i zastanowić się, czy ma to jakikolwiek sens.

Katje

SuperMechanior
Punktów
40
Miasto
marki
A czasem nie dinozarzycą? W końcu, wywalczyłyście sobie równouprawnienie.;)
Fakt, dinozaurzycą. A skoro już jesteśmy przy tym temacie, to czy jestem nie mechanikiem, a mechaniczką? :confused:

Marku, bo Ty za stary jesteś do internetu. Ludzie teraz nie mają czasu na cokolwiek, a co dopiero, żeby przeczytać to co napisali i zastanowić się, czy ma to jakikolwiek sens.
To ja też chyba jestem za stara.. A myślałam, że 25 lat to jeszcze nie tak dużo.

greghorn

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
427
Miasto
Miechów
czy jestem nie mechanikiem, a mechaniczką?
Nie wiem. Ja w każdym razie, nie jestem ani jednym, ani drugim (drugą....?) - mój syn w przedszkolu, na pytanie przedszkolanki co robi tata, odpowiedział że tata jest naprawnikiem.
A myślałam, że 25 lat to jeszcze nie tak dużo.
Cóż Ci mogę powiedzieć.... Jedyne co mi przychodzi do głowy, to cytat z jednego ze skeczów kabaretu TEY:
"... takie stare, a jeszcze żyją?!" ...czy jakoś tak.:p

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1395
Jak ze wszystkim,trzeba się w tym czuć a jak nie czujesz klimatu to zostają klocki i tłumiki itd. do roboty bo się kleilo i tak nie będzie.

Marek_S

SuperMechanior
Punktów
1867
Miasto
Sląsk
No tak za stary ... fakt i o dziwo potrafię zapodać ostrą nawijke ...

SajmonMB

SuperMechanior
Punktów
61
ja jestem po kończyłem dwa lata temu technik pojazdów samochodowych i muszę powiedzieć uczciwe że praktyki sama szkoła nie zapewni ci co mieli pasje do tego oraz u siebie u znajomych czy bóg wie gdzie sobie w zawodzie radzą a takich jest nas 3-4 to jednak mało. Zawodówka pozwoli Ci nabrać praktyki i doświadczenia i tak jak koledzy mówią elektromechanika numer jeden po takim technikum jeśli jesteś dociekliwa również poznasz auta dość dogłebnie od strony elektrycznej a masz opcje isć dodatkowo na studia np jakieś typowo samochodowe. Według mnie powinnaś rozważyć w czym sie widzisz w przyszłości nie za 5 a za 15 2o lat i wybrać miedzy takim technikum a elektromechanikiem

Do góry Bottom