• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

93S56 write

Diagbox10

-*-*-
Dołączył
5.04.2018
Postów
7224
Punktów
1190
Miasto
trasa lublin siedlce
Czytal i pisal kto to cos? Przeczytalem. Czy wystarczy tylko spiąć nogi 6 i 8 opornikiem 1kom i poleci. Czy trzeba jakies czary odprawiać?
 

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Dołączył
19.02.2015
Postów
2855
Punktów
518
Wiek
57
Miasto
WLKP
Dokładnie,idzie to bez problemu.
 

Diagbox10

-*-*-
Dołączył
5.04.2018
Postów
7224
Punktów
1190
Miasto
trasa lublin siedlce
Przeczytany i zapisany a wynik zesrany. Podpięty motometer na stole z generatorem i kręci kilometry. Nie mam czasu na zabawy.
 

Autoelektronika

Zweryfikowany Mechanik
Dołączył
30.09.2015
Postów
4204
Punktów
1220
Podpięty motometer na stole z generatorem i kręci kilometry. Nie mam czasu na zabawy
diagu kup poczciwe niekoniecznie drogie graty do takich zabaw i bedziesz robił w 10 minut pewne/rózne tematy a metoda ktorej uzyłeś to........:eek:
 

Diagbox10

-*-*-
Dołączył
5.04.2018
Postów
7224
Punktów
1190
Miasto
trasa lublin siedlce
Wiem ze ta metoda jest brzydka. Wgrywalem nowy przebieg na uklad i killa razy mialem error. Teraz nakrece 2tys i porównam pliki. Licznikow nigdy nie przekrecalem i nawet nie mam zamiaru inwestowac w te głupoty czasu i pieniędzy.
 

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Dołączył
29.11.2010
Postów
12815
Punktów
2428
Wiek
39
Miasto
PZ
A jakie to jest auto? Bo ja mam urządzenie mileage master
 

Misiek

Administrator
Dołączył
6.10.2010
Postów
6242
Porady
4
Punktów
2273
Miasto
Szczecin
WWW
auto-mis.szczecin.pl
Nie chcę być źle zrozumiały ale wziąłeś się za kolejną grubą robotę, tym razem w golfie ale mnie ciekawi co z Citroenem?
 

Diagbox10

-*-*-
Dołączył
5.04.2018
Postów
7224
Punktów
1190
Miasto
trasa lublin siedlce
Za citroena pieniądze juz dawno przepite.
Licznik tez zrobię. Jutro zasiade do stolu z elektroniką.
Automatyczne połączenie postów:

Misiek moze pogadamy na tematy hydrauliki siłowej?
 

MIKUr1

SuperMechanior
Dołączył
30.12.2020
Postów
616
Punktów
145
Wiek
31
Miasto
Okolice Krakowa
Wydaje mi się, że nie pogadacie. Nie znam Miśka, ale sądzę, że ma podobnie jak ja, czyli jeśli miałby coś robić byle jak, to woli się za to w ogóle nie brać. W Golfie nikt jeszcze przebiegu nie kopał, że sprawdzasz gdzie we wsadzie jest przebieg?
 

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Dołączył
29.11.2010
Postów
12815
Punktów
2428
Wiek
39
Miasto
PZ
A co to za Golf? Który rocznik
Automatyczne połączenie postów:

Takie golfy mam w spisie
16380065145413664001436341954053.jpg
 
Ostatnia edycja:

Diagbox10

-*-*-
Dołączył
5.04.2018
Postów
7224
Punktów
1190
Miasto
trasa lublin siedlce
Mikur bys sie zdziwił bo pieknie czyta i pisze ten scalak ch341. Tylko noge 7 do masy a noge 6 przez opornik do 8. I zapisuje pieknie. Tylko zastanawia mnie fakt ze program do dashboard zmienia plik i wychodzi error. Jutro będzie 12tys wiecej to sciagne plik i porownam. Oryginalny plik wrzuciłem w scalak i nie mial błędu
 

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Dołączył
29.11.2010
Postów
12815
Punktów
2428
Wiek
39
Miasto
PZ
Gówniany program
Możesz spróbować pozamieniać kolejność zawartości komórek we wsadzie zawierających przebieg
 
Do góry Bottom