Witam kupiłem A6 c5 z 2004 r. Silnik 2.4 plus gaz 3 letni . Ogólnie auto kupiłem uszkodzone pas przedni zderzak maska auto odpaliłem u gościa zapalil powiedzmy że normalnie z tym że przerywał i gasł no ogólnie nie chodził dobrze tak jak ma chodzić po przyjeździe do domu chciałem. Się połączyć vcdsem niestety brak komunikacji wyjąłem akumulator bo mi padł wsadziłem drugi auto wgl już nie odpalało wiec go zostawiłem na cały dzień później przyszedłem i odpalił ... Odpalił ale chodził bardzo źle dodawał sam sobie gazu cały czas na postoju obroty szalały od 800 do 2 tys więc oddałem sterownik silnika do elektronika on również nie mógł się z nim połączyć wgl na stole więc zakupiłem identyczny drugi wyrzuciliśmy immo więc był sprawny 100% bo się łączył z nim mój kolega ja wsadziłem go do A6 próba odpalenia odpalił lecz chodził tak jak przedtem czyli dodawanie same sobie gazu itp zgasiłem chciałem się podpiąć vcdsem dalej brak komunikaci ...prawodpodbnie uwalill kolejny ster przejrzałem całą instalację el do sterownika bezpieczniki wszystko jest okej nie pasuje coś mi ta instalacja LPG odpialem sterownik od niej ale bez zmian dajcie jakieś wskazówki co mógłbym tu jeszcze posprawdzac napięcie po zapłonie przychodzi na sterownik +12v dzięki