• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Actia MultiDiag

Szumek72

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
712
Miasto
Poland Warsaw
ooo,kurde, ja teraz dopiero zobaczyłem że wyleciał:eek:, a tak też można skończyć?;)

selim

SuperMechanior
Punktów
297
Miasto
Sląsk
To był nowy. ..coś popieprzylem z tymi nazwami.
Dlaczego sprzedałem ?
Więcej robie starych aut.
Tutaj z pokryciem kiepsko
Irytowalo mnie tłumaczenie
Trafiłem na martwe funkcje, były widoczne, ale nie robiły
W pneumatyce mi kiedyś nieźle namieszal....ciężko to było odkręcić
Trafił się kupiec ,to po prostu sprzedałem

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
986
Miasto
PGS
Dedykowany do bemwi. Miałem cdif3 i stare kapcie to robił.... Ale w nowszych zapomnij . Po skośka trza było iść.

Robert722

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Ciechocinek
od kilku dni testuje tą głowice, poradziła sobie ze staruszkami typu e34 1994 jak i z nowszymi np passerati 2017 czy bmw 650 z tego samego roku
jesli chodzi o funkcje serwisowe na pewno robi więcej niz AC

Donald86

Bywalec
Punktów
3
Ja swoją odesłałem do producenta. Nie działała prawidłowo a z nowszymi autami to praktycznie brak połączenia z modułami( np. opel 2013rok. wykrywał systemy ale na szybkim teście ale już nie mógł się z żadnym połączyć żeby odczytać błędy lub sprawdzić parametry.) A masz komunikat "korzystasz z starej wersji" za każdym razem jak się łączysz z autem? Ja taki miałem. Możesz mi przesłać zdjęcia głowicy? A u kogo kupiłeś?

Robert722

Początkujący
Punktów
2
Miasto
Ciechocinek
To specyficzna głowica, faktycznie z oplem kiesko działa ale fajnie robie francuzy, bmki i vagi. marcedesy tez nieżle.

Pawel23

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
116
Miasto
Wołomin
Ja mam pdl 5500 I kts 560 pdl naprawdę ogarnia usa choć aktualizacje mam wrażenie że często psują niż udodskanalaja niektóre błędy ecu są wogole nie wiadomo skąd kts560 kupiłem z AP, aktualizacje drogie ma dużo możliwości m.in pass-true. Chociaż chcieć robić wszystko to trzeba by mniec wszystko A to sporo kasy A gutman nie zrobi tego co kts texa nie pokryje pdl itd.a na końcu użyjesz vcds za 50 zł i zrobisz nim czasem więcej jak reszta

Donald86

Bywalec
Punktów
3
Racja francuzy robi w miarę, ale ten ciągły komunikat że już czeka nowsza wersja programu.Macie też to samo. Teraz mam ochotę na Autel MaxiPRO MP808 Lub Autel MaxiPRO MP808 TS. Kts ma za drogie aktualizacje jak na mój budżet.

Pawel23

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
116
Miasto
Wołomin
Ta "subskrypcja urządzenia wygasla" tez ten komunikat denerwuje ale w tym trzeba byc na bierzaco jak przyjedzie Ci coś nowego

Do góry Bottom