• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ananasy-czyli przypadki ktore nas zdziwily....

• Thread starter PogotowieSamochodoweUK
  • Rozpoczęty

heniek1000

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
93
A TERAZ WAM COŚ NAPISZĘ DUŻYMI LITERAMI ŻEBYŚCIE SOBIE WBILI DO SWOJEGO PIĘKNEGO ŁEBKA NAJWAŻNIEJSZĄ RZECZ.
KIEROWCY CIĘŻARÓWEK TAKŻE SĄ KIEROWCAMI SAMOCHODÓW OSOBOWYCH. NIEKTÓRZY JUŻ NIE MOGĄ SIĘ DOCZEKAĆ TEGO PRZEPISU.
CYTUJĘ " SAM OSOBIŚCIE JAK TYLKO ZOBACZĘ JEDNĄ WIĘKSZĄ LUB MNIEJSZĄ KOLUMNĘ, LEWY PAS TEMPOMAT NA 100KM/H I UPIERD. OSOBÓWKĄ TAKI KOREK NA LEWYM PASIE ŻE SIĘ ODECHCE WSZYSTKIM GENIALNYCH POMYSŁÓW NASZYCH RZĄDZĄCYCH "
KAŻDY KIEROWCA ZAWODOWY JEST KIEROWCĄ OSOBÓWKI, PAMIĘTAJCIE.
BARDZO SZYBCIUTKO WSZYSTKICH SIĘ WYLECZY....

nanab

SuperMechanior
Punktów
434
Miasto
Bydgoszcz
Wczoraj się dowiedziałem w cepiku że mi moja babcie mi wyrejestrowali . Niezły mają roz.ierdol w wydziale komunikacji :mad:
czyszczą cepik z martwych dusz i staroci :D
A każdy kierowca osobówki jest rowerzystą i pieszym więc nigdy nie narzekaj na pieszego albo rowerzystę, ani w druga stronę, niewazne co zrobią xd
SAM OSOBIŚCIE JAK TYLKO ZOBACZĘ JEDNĄ WIĘKSZĄ LUB MNIEJSZĄ KOLUMNĘ, LEWY PAS TEMPOMAT NA 100KM/H I UPIERD. OSOBÓWKĄ TAKI KOREK NA LEWYM PASIE ŻE SIĘ ODECHCE WSZYSTKIM GENIALNYCH POMYSŁÓW NASZYCH RZĄDZĄCYCH "
Szkuj zapasy ryżu żebyś z głodu nie padł jak mandaty przyjdą :D No i hujnogę żebyś miał czym jeździć jak prawko poleci.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
93
Czyli nie można lewym wyprzedzać z prędkością 100km/h ciężarówek które jadą 80km/h?
Ostre.

Burak

SuperMechanior
Punktów
27
Miasto
Wieś
Poczytaj jak powinien wyglądać manewr wyprzedzania, wiedza nie boli.

Drugi2

SuperMechanior
Porady
3
Punktów
727
KIEROWCY CIĘŻARÓWEK TAKŻE SĄ KIEROWCAMI SAMOCHODÓW OSOBOWYCH.
nie zawsze. Można mieć C D E F G H I J K L i tak dalej, ale B nie ma i nie pojedziesz
przed 2000 rokiem można było od razu robić prawko na ciężarówki. teraz trzeba mieć obowiązkowo przynajmniej zdany egzamin na B (gdzieś wyczytałem, że nawet nie prawko, tylko zdać egzamin)

a za czasów prl po roku pracy na C dostawało się E -przyczepy
oj sporo było takich szopek za komuny :D
jak wyżej: nie każdy

baa, pracowałem kiedyś z gościem który po pijaku stracił właśnie kategorię B. stare czasy, gdy zabierali jeszcze tylko literkę na której się odwaliło taki numer a nie wszystko.
mógł jeździć tylko dużymi, nawet przyczepy ciągać. ale do osobówki tylko jako pasażer. tata w pracy krazy, ziły ujeżdzał, później kamaza, jelcza. ale do domu to najczęściej syn go woził. przed odejściem na emeryturę awansował na renault major. ale golfem to tylko z synkiem.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
93
Drugi2, że też chce Ci się tyle pisać.
I co to zmienia w kwestii o której napisałem wyżej.
Tak masz rację, widuję bardzo wielu klientów, którzy najczęściej podjeżdżają naczepami do domu bo nie mają kategorii B.
Koniami to zawalone całe parkingi na blokowiskach.

A że taki pacan ma za sobą 3 km samochodów, to jego to nawet czasem rajcuje.
Nie wierzę, za Płandze przyznam rację.
Są tacy klienci. On wręcz dostaje ejakulacji jak upierd. korek na zwykłej drodze krajowej. To jest prawdziwa władza trzymać wszystkich za mordę.
Niestety leczenie psychiatryczno farmakologiczne rzadko daje pozytywne efekty.

lalek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
222
Miasto
Jukei
Wyskoczylo mi na innej grupie, koles sprzedawal takiego w uk:

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1582
Miasto
Koszęcin
A nie wiem. Ja ino transport i oględziny robił. No i palnik na miejscu mało, żem się w kapciach nie wypier... ił

jelito

Uczestnik
Punktów
3
Miasto
rybnik
Najdziwniejsze he koleś kupił samochód przyjechał na stuki
Rozebrałem wszystko zderzak koła wziąłem się za tapicerkę a tam samochód przygotowany do przemytu papierosów 7 paczek jeszcze wyjołem

jelito

Uczestnik
Punktów
3
Miasto
rybnik
Aaa samochód oddany. Ale plis że klikę t nie palił jeszcze zostawił he

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1582
Miasto
Koszęcin
Tu dużo osób zagląda to tu napisze. Wyrabiam te auta co mam 10 szt i kończę z biznesem. Zdrowie nie pozwala. Biodra. Tera się zacznie jak gdzieś oddam auto na warsztat ale będę marudził.. Oczywiście głupia i debilna porada eksperta zawsze strzelę w jakimś poście
Automatyczne połączenie postów:

Jeszcze tylko swet focia tych gruchotow i czysty plac. Normalnie na środku wybuduje sobie fontannę podświetlana na różowo

Załączniki

• IMG_20230606_170812.jpg
    IMG_20230606_170812.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 46
Do góry Bottom