• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Atak hakerów?

Pangia

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
151
Miasto
Rzeszów
Podbijam. Nie mieliście jakiegoś wycieku haseł? Bo spamują konta zakładane jakiś czas temu, więc tam wjechały jakieś włamania. Tylko pytanie, czy to kwestia haseł typu "admin123", czy się ktoś, mówiąc brzydko, wpierdolił w bazę danych.

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2636
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Baza danych nie została naruszona.
Niektórzy użytkownicy mają hasła typu "12345" i stąd ten spam na kontach zarejestrowanychc użytkowników.

heniek1000

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
295
Ano nosił wilka razy kilka, ponieśli i wilka.
Tzn. jak heniek spuści wilka ze smyczy...za to że heńkowi zaglądają w {history} Miśki i inne...spryciarze

Kiedyś pisałem...kolega mi opowiadał.
Komputer wygląda normalnie, jak tysiące innych...a tak naprawdę wszystko jest wykreowane sztucznie na wabia, żeby złapać za uszy.
Po co płacić po 10 tys pensję informatykowi. Lepiej go złapać. Będzie służył za darmo latami. No chyba że od razu wybiera więzienie.

To się nazywa sidłowy komputer ;)

Niektórzy użytkownicy mają hasła typu "12345"
Ja mam jeszcze do tego Qwerty :cigar:

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
Ano nosił wilka razy kilka, ponieśli i wilka.
Tzn. jak heniek spuści wilka ze smyczy...za to że heńkowi zaglądają w {history} Miśki i inne...spryciarze

Kiedyś pisałem...kolega mi opowiadał.
Komputer wygląda normalnie, jak tysiące innych...a tak naprawdę wszystko jest wykreowane sztucznie na wabia, żeby złapać za uszy.
Po co płacić po 10 tys pensję informatykowi. Lepiej go złapać. Będzie służył za darmo latami. No chyba że od razu wybiera więzienie.

To się nazywa sidłowy komputer ;)

Ja mam jeszcze do tego Qwerty :cigar:
Ty to jesteś człowiekiem wielu talentów Henio :eek: dobrze że cię tutaj mamy po naszej stronie

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
Heniek jest prze gość w pozytywnym słowie tego znaczenia
No mamy tutaj ekspertów :cool:
To są lata doświadczeń, przesiewania nasion od plew, każdy coś potrafi i razem sprawiamy że to forum jest ciekawe

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1057
Miasto
...Seksu i biznesu...
Niewiem ,zapomniałem tytułu...taki film stary polski z lat 70-tych? ...
Wystepował właśnie Janek Gajos ( lubię filmy jak właśnie on gra)
Wylądowało Ufo na polu w nocy , i oni zbierali się u kogoś w domu mieli ich iść witać:D ale nie poszli;D kuźwa tytułu nie pamiętam....napewno ktoś widział.

Ogólnie Gajos,Nowicki, Łazuka.. o Buczkowski Zbigniew (karate po polsku).to jest klasa sama w sobie i niewiem ale te młode aktorzy raczej im nie dorównują
..no ,chyba że jo jak bym startował na filmówkę ,to mógł bym coś pokazać na miarę Aktorów właśnie tamtej epoki
... wiadomo.Sztuka Adaptacji którą vicia opanowuje bez kontroli trakcji:D

heniek1000

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
295
pewnie do dziś gdzieś sobie pierdzi w stołek
Oni do dziś sobie pierdzą w stołki, bo mają kopie teczek...które zostawili lub zostawią w spadku dzieciom.
Największy błąd jaki Rzeczpospolita popełniła, to nie przeprowadzenie pełnej lustracji od A do Z. Storpedowanej przez kaprala Bolka i jego zwierzchników prowadzących.
Niemcy tam nie mieli z tym problemu. Chociaż esbecja w porównaniu do Stasi to był pikuś. A jednak potrafili przeprowadzić pełną lustrację.

I teraz u sterów, jest ta stara ekipa.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
Niemcy tam nie
Niemcy myślę że byli bardzo pod wpływem i kontrolą Amerykanów i dlatego zrobili porządek, nowe porządki po wojnie a Polska trafiła pod skrzydła wujka Stalina i bardzo długo była w bloku wschodnim to kto kogo miał lustrować? A kto w ogóle wiedział co się działo na szczycie władzy? Zwykły Polak był zajęty życiem codziennym, żeby przeżyć a nie kto czyim był agentem, Olszewski próbował się wychylić ale Lech, Tusk, Pawlak i inne farbowane lisy trzymały rękę na pulsie, o właśnie Tomasz Lis, wtedy był dziennikarzem i potem jeszcze bardzo długo nim był bo należał do aparatu, ech to cholerstwo jest jak dżuma, a najbardziej to mnie drażnią te Polaczki co ciągle na kogoś narzekają, ciągle ktoś jest winien ich niedoli, Unia Europejska taka zła, gdyby jej nie było to to by było lepiej... Nie pamiętają co było przedtem... Nie znając przeszłości nie można budować przyszłości

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1057
Miasto
...Seksu i biznesu...
Niemcy myślę że byli bardzo pod wpływem i kontrolą Amerykanów i dlatego zrobili porządek, nowe porządki po wojnie a Polska trafiła pod skrzydła wujka Stalina i bardzo długo była w bloku wschodnim to kto kogo miał lustrować? A kto w ogóle wiedział co się działo na szczycie władzy? Zwykły Polak był zajęty życiem codziennym, żeby przeżyć a nie kto czyim był agentem, Olszewski próbował się wychylić ale Lech, Tusk, Pawlak i inne farbowane lisy trzymały rękę na pulsie, o właśnie Tomasz Lis, wtedy był dziennikarzem i potem jeszcze bardzo długo nim był bo należał do aparatu, ech to cholerstwo jest jak dżuma, a najbardziej to mnie drażnią te Polaczki co ciągle na kogoś narzekają, ciągle ktoś jest winien ich niedoli, Unia Europejska taka zła, gdyby jej nie było to to by było lepiej... Nie pamiętają co było przedtem... Nie znając przeszłości nie można budować przyszłości
Kuźwa ,Ale Arni ,powiedziałeś to jak najprawdziwszy Polytyk...zaimponowałes mi...
Mam sąsiada na wsi takiego wiecznie źle która partio by nie była to wiecznie nie dobrze nie pasuje....bo ludzie wybierają ,tak mają:D

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
Kuźwa ,Ale Arni ,powiedziałeś to jak najprawdziwszy Polytyk...zaimponowałes mi...
Mam sąsiada na wsi takiego wiecznie źle która partio by nie była to wiecznie nie dobrze nie pasuje....bo ludzie wybierają ,tak mają:D
No to jest tak że to ludzie ludziom zgotowali ten los, sami ich wybieramy, z powodów takich lub innych ale powiedz szczerze czy chciałbyś być politykiem? Ja na pewno nie, po pierwsze mam duszę mechaniczną, lubię to co robię a poza tym to sumienie by mi nie pozwoliło być taką polityczną szują :D to trzeba mieć charakter...

heniek1000

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
295
Ponad 30 lat minęło. I co nadal wujek Stalin? Owszem...nie będę się nawet rozwodził, jakie tu są macki.

Kaczory chciały stary układ wyczyścić...zacząć od sądów...to wyimaginowana wrzawa na całego, że Konstytucja. Bolek dostał rozkaz, że ma nawet spać w koszulce konstytucja. A jak się pokaże publicznie bez tej koszulki, to pokażą nowe kwity na niego.

Ciemnogród wszędzie.

I nie, że jestem za prawem czy lewem, bo wszyscy kradną. Jedni mniej drudzy więcej. Piszę, jak jest.
Urodziłem się w Polsce i coś temu krajowi zawdzięczam.

A żeby zrozumieć w czym rzecz, to zaczyna się od prostego filmu "Katyń" i odpowiedzi dlaczego Chyra strzela sobie w głowę. Wtedy ktoś kto ma choć odrobinę patriotyzmu i minimum inteligencji nie zagłosuje na komunistów nigdy.

Oni na Hołownię głosowali...czyli de facto na ludzi którzy stali za Palikotem. To Ci sami ludzie. Lobbyści, biznesmeni, stare służby. Kupili konferansjera za odpowiednie pieniądze. Nawet sam Hołownia przyznał się w którymś z wywiadów...że jemu najlepiej wychodzi rozpoczynanie projektów. Nadaje im tempa, a później przejmują to inni.

Jak to jest, że człowiek który przoduje w rankingach niepopularności zostaje premierem kraju? Stary przeżarty do krwi komuch.

Tu jest taka ciemnota, że mózg się lasuje.
PiS ciągnie, bo ciągnie...bo tu dał 500 tam trzynastkę...poczekajcie jakby ludziom nie dał...ile procent by zdobył w wyborach.

I tłuką na wszystkich kanał, tłumaczą tej ciemnocie...a oni i tak na premiera wybierają Tuska.
Chociaż jakiś malutki pierwiastek patriotyzmu...ludzie.

arni_poznań

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
3253
Miasto
PZ
Kaczory chciały stary układ wyczyścić.
To prawda, na filmie nocna zmiana cały czas ich widać że chcieli lustracji
na Hołownię głosowali
Ten typ to mnie dopiero drażni
człowiek który przoduje w rankingach niepopularności zostaje premierem kraju? Stary przeżarty do
To jest w ogóle cud nad Wisłą:D jasne że każdy ma prawo wyboru ale nie wiem co mają w głowach jego wyborcy :D sieczka, woda, piasek, muł...

Do góry Bottom