Obawiam się, że wszyscy jesteśmy botami "komputera", który powstanie za 2000 lat.
Enrique jaka rozkmina
Obawiam się, że wszyscy jesteśmy botami "komputera", który powstanie za 2000 lat.
powstanie, powstał i powstaje...Obawiam się, że wszyscy jesteśmy botami "komputera", który powstanie za 2000 lat.
Ja mam jeszcze do tego QwertyNiektórzy użytkownicy mają hasła typu "12345"
Ty to jesteś człowiekiem wielu talentów Henio dobrze że cię tutaj mamy po naszej stronieAno nosił wilka razy kilka, ponieśli i wilka.
Tzn. jak heniek spuści wilka ze smyczy...za to że heńkowi zaglądają w {history} Miśki i inne...spryciarze
Kiedyś pisałem...kolega mi opowiadał.
Komputer wygląda normalnie, jak tysiące innych...a tak naprawdę wszystko jest wykreowane sztucznie na wabia, żeby złapać za uszy.
Po co płacić po 10 tys pensję informatykowi. Lepiej go złapać. Będzie służył za darmo latami. No chyba że od razu wybiera więzienie.
To się nazywa sidłowy komputer
Ja mam jeszcze do tego Qwerty
@arni_poznań cynę bym tylko dał, to forum dwa dni zamknięteTy to jesteś człowiekiem wielu talentów Henio dobrze że cię tutaj mamy po naszej stronie
No mamy tutaj ekspertówHeniek jest prze gość w pozytywnym słowie tego znaczenia
Miało być "prze huj gość"Heniek jest prze gość w pozytywnym słowie tego znaczenia
Epicka scena, Winnicki był trybikiem aparatu
Oni do dziś sobie pierdzą w stołki, bo mają kopie teczek...które zostawili lub zostawią w spadku dzieciom.pewnie do dziś gdzieś sobie pierdzi w stołek
Niemcy myślę że byli bardzo pod wpływem i kontrolą Amerykanów i dlatego zrobili porządek, nowe porządki po wojnie a Polska trafiła pod skrzydła wujka Stalina i bardzo długo była w bloku wschodnim to kto kogo miał lustrować? A kto w ogóle wiedział co się działo na szczycie władzy? Zwykły Polak był zajęty życiem codziennym, żeby przeżyć a nie kto czyim był agentem, Olszewski próbował się wychylić ale Lech, Tusk, Pawlak i inne farbowane lisy trzymały rękę na pulsie, o właśnie Tomasz Lis, wtedy był dziennikarzem i potem jeszcze bardzo długo nim był bo należał do aparatu, ech to cholerstwo jest jak dżuma, a najbardziej to mnie drażnią te Polaczki co ciągle na kogoś narzekają, ciągle ktoś jest winien ich niedoli, Unia Europejska taka zła, gdyby jej nie było to to by było lepiej... Nie pamiętają co było przedtem... Nie znając przeszłości nie można budować przyszłościNiemcy tam nie
Kuźwa ,Ale Arni ,powiedziałeś to jak najprawdziwszy Polytyk...zaimponowałes mi...Niemcy myślę że byli bardzo pod wpływem i kontrolą Amerykanów i dlatego zrobili porządek, nowe porządki po wojnie a Polska trafiła pod skrzydła wujka Stalina i bardzo długo była w bloku wschodnim to kto kogo miał lustrować? A kto w ogóle wiedział co się działo na szczycie władzy? Zwykły Polak był zajęty życiem codziennym, żeby przeżyć a nie kto czyim był agentem, Olszewski próbował się wychylić ale Lech, Tusk, Pawlak i inne farbowane lisy trzymały rękę na pulsie, o właśnie Tomasz Lis, wtedy był dziennikarzem i potem jeszcze bardzo długo nim był bo należał do aparatu, ech to cholerstwo jest jak dżuma, a najbardziej to mnie drażnią te Polaczki co ciągle na kogoś narzekają, ciągle ktoś jest winien ich niedoli, Unia Europejska taka zła, gdyby jej nie było to to by było lepiej... Nie pamiętają co było przedtem... Nie znając przeszłości nie można budować przyszłości
No to jest tak że to ludzie ludziom zgotowali ten los, sami ich wybieramy, z powodów takich lub innych ale powiedz szczerze czy chciałbyś być politykiem? Ja na pewno nie, po pierwsze mam duszę mechaniczną, lubię to co robię a poza tym to sumienie by mi nie pozwoliło być taką polityczną szują to trzeba mieć charakter...Kuźwa ,Ale Arni ,powiedziałeś to jak najprawdziwszy Polytyk...zaimponowałes mi...
Mam sąsiada na wsi takiego wiecznie źle która partio by nie była to wiecznie nie dobrze nie pasuje....bo ludzie wybierają ,tak mają
to sumienie by mi nie pozwoliło być taką polityczną szują to trzeba mieć charakter...
Ponad 30 lat minęło. (...)
To prawda, na filmie nocna zmiana cały czas ich widać że chcieli lustracjiKaczory chciały stary układ wyczyścić.
Ten typ to mnie dopiero drażnina Hołownię głosowali
To jest w ogóle cud nad Wisłą jasne że każdy ma prawo wyboru ale nie wiem co mają w głowach jego wyborcy sieczka, woda, piasek, muł...człowiek który przoduje w rankingach niepopularności zostaje premierem kraju? Stary przeżarty do