1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Audi a3 8p nie ma basu system Chorus 2008r

Dyskusja w 'Car Audio' rozpoczęta przez użytkownika toto12, 10-06 19.

  1. toto12

    toto12 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    5-05 19
    Postów:
    5
    Docenione treści:
    1
    Siemka jak w temacie bas był i powoli zanikał aż nie ma go w ogóle
    radio sprawdzone jest okej
    może ktoś wie co mogło paść bo obstawiam wzmacniacz tylko nie mogę nigdzie znaleść gdzie on się znajduje
     
  2. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 569
    Docenione treści:
    612
    Miasto:
    NS
    Powinien być w bagażniku
     
  3. toto12

    toto12 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    5-05 19
    Postów:
    5
    Docenione treści:
    1
    Temat zamknięty
    Okazało sie że przeceniłem audi i patrząc na schematy byłem przekonany że musi być tam jakiś wzmacniacz a tu sie okazuje że audi nawet w 5cio drzwiowych montowała czasem tylko głośniki z przodu bez żadnego wzmacniacza
    Które zresztą padły w taki sposób że właśnie nie dają basu i grają cicho
    Może komuś sie kiedyś zprzyda taka informacja:)
     
    soloriens lubi to.
  4. jhosef

    jhosef Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    12-02 19
    Postów:
    54
    Docenione treści:
    14
    Miasto:
    Gdańsk
    Jak ktoś nie zapłacił to nie ma.
    Jakby to nie następowało stopniowo to bym zasugerował sprawdzenie kodowania. Radia mają inne kodowanie dla współpracy z systemami typu Dynauadio itp. Dzwięk jest wówczas zdaje się trochę bardziej znormalizowany na wzmacniacz.
     
    toto12 lubi to.