1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

audi a4 b6 zmiana radia na wv radio navigation mfd

Dyskusja w 'Car Audio' rozpoczęta przez użytkownika bartek1985200, 17-05 18.

  1. bartek1985200

    bartek1985200 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    13-05 18
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    2
    Miasto:
    mragowo
    witam mam problem z podłączeniem tego radia jak już wpisze kod radia to wyskakuje taki komunikat.

    to jest stare radio co było concert i nowe radio

    nowe radio.jpg
     

    Załączone pliki:

    • kod 1.jpg
      kod 1.jpg
      Rozmiar pliku:
      2,4 MB
      Wyświetleń:
      6
    • concert.jpg
      concert.jpg
      Rozmiar pliku:
      39,1 KB
      Wyświetleń:
      4
    Ostatnio edytowano: 17-05 18
  2. bartek1985200

    bartek1985200 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    13-05 18
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    2
    Miasto:
    mragowo
    dziękuje za tyle wypowiedzi problem rozwiązany
     
  3. art234

    art234 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    17-05 14
    Postów:
    685
    Docenione treści:
    166
    Miasto:
    Chorzów
    Pochwal się jak to zrobiłeś , może nikt jeszcze tego nie robił i nic nie napisał na ten temat
     
  4. bartek1985200

    bartek1985200 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    13-05 18
    Postów:
    4
    Docenione treści:
    2
    Miasto:
    mragowo
    witam pod pin 5 SAFE trzeba dodać stałe 12v ja zrobiłem mostek z pinu 7 UB+ a na pin 4 S-KOMT zasilanie ze stacyjki czyli jak przekręcisz kluczyk na zapłon dopiero wtedy jest zasilanie.Morze komuś się przyda pozdrawiam.
     
    voodo i art234 lubią to.
  5. art234

    art234 Bywalec

    Offline
    Dołączył:
    17-05 14
    Postów:
    685
    Docenione treści:
    166
    Miasto:
    Chorzów
    Dziękuję za informacje