1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

AUDI A4 RADIO CHORUS

Dyskusja w 'Car Audio' rozpoczęta przez użytkownika mate0507, 12-09 18.

  1. mate0507

    mate0507 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    24-08 18
    Postów:
    9
    Docenione treści:
    0
    Witam
    Nie grają mi głśniki z tyłu coś jest nie tak z radiem może nie obsługuje głośników z tyłu nie zauważyłem żeby coś było wypiete jaka może być przyczyna?

    41564769_2104581012909265_8296992460630917120_n.jpg 41486638_765888910248124_379261520795664384_n.jpg 41535086_266289034006711_8016469935867822080_n.jpg
     
    Ostatnio edytowano: 12-09 18
  2. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 412
    Docenione treści:
    565
    Miasto:
    NS
    Pewnie masz system ze wzmacniaczem, sprawdź z tyłu powinien być wzmacniacz z głośnikiem basowym
     
    mate0507 lubi to.
  3. mate0507

    mate0507 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    24-08 18
    Postów:
    9
    Docenione treści:
    0
    w drzwiach z tyłu? w bagażniku nic nie widze a4 b7 sedan aczyli moze byc to winna uszkodzonego wzmacniacza?
     
  4. rch11

    rch11 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    7-07 13
    Postów:
    2 412
    Docenione treści:
    565
    Miasto:
    NS
    Powinien być w bagażniku, szukaj też luźnych wtyczek bo może go nie masz i temu nie graja głośniki
     
  5. mate0507

    mate0507 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    24-08 18
    Postów:
    9
    Docenione treści:
    0
    luźnych wtyczek nie zauważyłęm niestety a w bagażniku nic nie widze
    41791736_239846286704427_8376620870830915584_n.jpg 41822521_465347487308243_393819548668657664_n.jpg 41751545_447789522376860_1449969637595807744_n.jpg
     
  6. marcin www

    marcin www Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    20-08 18
    Postów:
    320
    Docenione treści:
    30
    A boczki zdjeles zeby widziec cos. Wyjm konektory z radia i wez sobie bateryjke np 9 volt i wpinaj sie w glosniki wg. schematu na radiu. Omijaj jednokolorowe przewody bo to masy zasilania. Z reguly glosnikowe sa wielokolorowe. I tą bateryjka sprawdzisz czy pukaja wszystkie glosniki. Jak tak jest to cos z radiem jak nie to szukaj przyczyny dalej np z tym wirtualnym wzmacniaczem.