ESPAŃATOMEK
Początkujący
Koledzy mam problem z audi a6 . Auto kolegi zabrał sie za zmiane i zong.
W PLIKU JEST WSZYSTKO
dodam jeszcze zmieniłem przepływkę na nową bo na starej była lipa
w adresie 3 hamulce sterownik niechce zapisać kodowania
W adresie 1 silnik kanał 50 error potrzebny pin ale niewiem skąd go wyciągnąć.
Adres 17 licznik prawidłowe kodowanie dla manual to 00060 czy 01060 . Zmieniał kodowanie a nie zapisał starych kodów które były . Teraz musze wszystko zrobic od nowa . Martwi mie jeszcze jedno czy w logach nie namieszał .
koledzy prosze o pomoc z tym tematem
Hej jest ktoś kto podpowie prosze w pliku są wszystkie samochodu .
Dziś wieczorem postaram się dać nowe informacje co udało mi się usunąść z błędów .
Auto odpala ele kopci na biało i nie może wejść wyżej niż 2000 tyś obrotów muli strasznie i dymu ful .Czy to jest wina pompy czy złego kodowanian . Przed przekładką zaznacze że był wymieniany śilnik i skrzynia nie sama skrzynia . WYMIENIŁEM SILNIK Z LICZNIKIEM I CENTRALITĄ przed przełożeniem chodził normalnie co nie tak zknociłem .
Czy jest możliwe że zamieniłem kostki ale wszystkie miałem zanaczone inaczej nie pasują . Koledzy jak t o ugryśc .
Będe dziś o 20 wieczorem .
Witam pomoże ktoś
KOLEDZY JEST KTOŚ WSTANIE MI POMÓC Z TĄ AUDICĄ
Jakie kodowanie silnika adres : 1 Jest w pliku przyjmuje tylko 01011 , 01014 i 01016 a ztego co wiem powinnob być b01012 . Czy jest inne i się myle . Było 01016
ADRES : 2 jest nieważny bo rozłączyłem sterownik od automatu .
Adres : 3 Hamulce . LOGIN 40168 NASTAWY PODSTAWOWE OO1 , O60 nieprzyjmuje loginu 40168 . Jest inny login do ustawienia czujnika kątu skrętu .
Nik t niechce pomóc
tak
W PLIKU JEST WSZYSTKO
dodam jeszcze zmieniłem przepływkę na nową bo na starej była lipa
w adresie 3 hamulce sterownik niechce zapisać kodowania
W adresie 1 silnik kanał 50 error potrzebny pin ale niewiem skąd go wyciągnąć.
Adres 17 licznik prawidłowe kodowanie dla manual to 00060 czy 01060 . Zmieniał kodowanie a nie zapisał starych kodów które były . Teraz musze wszystko zrobic od nowa . Martwi mie jeszcze jedno czy w logach nie namieszał .
koledzy prosze o pomoc z tym tematem
Hej jest ktoś kto podpowie prosze w pliku są wszystkie samochodu .
Dziś wieczorem postaram się dać nowe informacje co udało mi się usunąść z błędów .
Auto odpala ele kopci na biało i nie może wejść wyżej niż 2000 tyś obrotów muli strasznie i dymu ful .Czy to jest wina pompy czy złego kodowanian . Przed przekładką zaznacze że był wymieniany śilnik i skrzynia nie sama skrzynia . WYMIENIŁEM SILNIK Z LICZNIKIEM I CENTRALITĄ przed przełożeniem chodził normalnie co nie tak zknociłem .
Czy jest możliwe że zamieniłem kostki ale wszystkie miałem zanaczone inaczej nie pasują . Koledzy jak t o ugryśc .
Będe dziś o 20 wieczorem .
Witam pomoże ktoś
KOLEDZY JEST KTOŚ WSTANIE MI POMÓC Z TĄ AUDICĄ
Jakie kodowanie silnika adres : 1 Jest w pliku przyjmuje tylko 01011 , 01014 i 01016 a ztego co wiem powinnob być b01012 . Czy jest inne i się myle . Było 01016
ADRES : 2 jest nieważny bo rozłączyłem sterownik od automatu .
Adres : 3 Hamulce . LOGIN 40168 NASTAWY PODSTAWOWE OO1 , O60 nieprzyjmuje loginu 40168 . Jest inny login do ustawienia czujnika kątu skrętu .
Nik t niechce pomóc
tak
A oni z tego forum to slynni na cala europe sa.Niestety ze zlej strony...