• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Audi Q7 3.0 TDI problem z centralnym zamkiem

Valdi70

Początkujący
Punktów
0
Witam serdecznie wszystkich. Mam problem z moją Audi Q7 3.0TDI . Problem jest z centralnym zamkiem. Po zamknięciu z pilota po upływie około 60min. nie można otworzyć z pilota. Po otwarciu kluczykiem załancza się alarm ale po chwilowym odłączeniu klemy masy akumulatora wszystko wraca do normy. Można zamknąć i otworzyć ssnochód z pilota. Sytuacja powtarza się po około 60 min. Co może być przyczyną?

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
162
Miasto
Lubelskie
Tryb transportowy. Kupiłeś ryżowego vcds i chciałeś zrobić porsche ale zabrakło rozumu

Valdi70

Początkujący
Punktów
0
Tryb transportowy. Kupiłeś ryżowego vcds i chciałeś zrobić porsche ale zabrakło rozumu

Nie kupiłem różowego VCDS i nie chciałem zrobić porsche. Mam problem a Tobie dziękuję za poradę. A pozatym Porsche Cayenne i Audi Q7 mają dużo wspólnegi o czym zapwene nie wiesz pusząc takie bzdety

Mankos1974

SuperMechanior
Punktów
21
Miasto
Warm-maz.
Powiedz kolego hejtujący ryżowego VCDsa - a Ty tak wszystko od razu kupowałeś ori i masz wszystko ori?
?? Nie sądzę. KAŻDY PRZECHODZI TĄ ŚCIEŻKĘ .... więc albo mu pomóż albo nie trolluj.

lukias

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
162
Miasto
Lubelskie
Powiedz kolego hejtujący ryżowego VCDsa - a Ty tak wszystko od razu kupowałeś ori i masz wszystko ori?
?? Nie sądzę. KAŻDY PRZECHODZI TĄ ŚCIEŻKĘ .... więc albo mu pomóż albo nie trolluj.
Widzę znalazł się obrońca. VCDS nie kosztuje nie wiadomo ile. Za 3tys masz kombajn do zarabiania pieniędzy to tak dużo? Można też kupić tańszą wersję i też hula.
Ps. Chyba napisałem mu co może być co nie?
A Ty jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie to po co nabijasz posty? Znasz rozwiązanie? Napisz do autora

Mankos1974

SuperMechanior
Punktów
21
Miasto
Warm-maz.
"Chyba napisałeś" - przy okazji twierdząc że brakuje mu rozumu - i do tego piję - bo nie musisz nikogo obrażać skoro już udzielasz rady. Nie jestem obrońcą ryżowego vcds ale jak znam życie to sam na początku z takiego korzystałeś lub skrakowanego VAG -a. I tyle w temacie.

rch11

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
679
Miasto
NS
Akumulator masz dobry?

Markson43

SuperMechanior
Punktów
163
Miasto
Rzeszów
No dobra....ale autor niech napisze czy coś grzebał programowo czy to się samo zrobiło czy może kupił nie dawno to auto?
No i czy już sprawdzał jak jest ustawiony tryb transportowy.

Do góry Bottom