• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autel/obdstar/tango

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-27
Miasto
Rybnik
Cześć mam pytanie:
Chcę sobie sprawić coś do wyciągania pinów, przy okazji wpadną i kluczyki, jeżeli chodzi o kluczyki myślałem zawsze o tango, tylko kluczyk robię raz na święty czas.
Interfejsy które mnie interesują to
autel km100 ok 4000
obdstar keymaster wersja premium ok 8.000
tango ok 8.000
obdstar h105 ok 1400 z xhorse 700
Czy ktoś używa tych urządzeń? może powiedzieć coś o nich bo z opisu to różnie bywa.
Jeżeli chodzi o autela to postaram się go dostać fizycznie na testy.
Jeżeli ktoś ma inne propozycję co do sprzętu chętnie przyjmę poradę. Pozdrawiam

Bartek4x4

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
1880
Miasto
Koszęcin
Miałem przez chwilę pożyczonego autela IM ???. Zrobił robotę i oddałem. Później ma YT widziałem co to potrafi ale kosztuje ponad 10 tys. Nie mam porównania do innych ale poprowadzilo.mnie jak za rączkę

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-27
Miasto
Rybnik
Zastanawiam się nad tym autelem, jednak to Autel, więc nie powinno być problemów, ten km100 wyszedł w kwietniu więc w miarę świeży sprzęt, będzie rozwijany myślę. Ciekawe jak ten autel wypada przy tango.

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
-27
Miasto
Rybnik
Zdecydowałem, wezmę tego Autela km100 zobaczymy jak się będzie sprawował. Nie chciałem autela bo od stycznia przymierzałem się do dużego zestawu od autela miedzy innymi jest tam najnowszy ultrasys+osciloscope,itp, ale nie ma np kopiowania w całym zestawie, jak to ma km100, nie zależy mi na tym taki paradoks:) Dzięki za podpowiedzi pozdrawiam.

Ostatnia edycja:
Do góry Bottom