• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autko do 1000 :)

Status
Zamknięty.

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1317
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
Nabyłem niedawno dla Córki w ramach nauki jazdy, Daewoo Tico rok 2000 przebieg 67,000 uszkodzony zderzak, zbite obie lampy „dziadek” –pierwszy właściciel owego pojazdu nie wyhamował za ciężarówką.
Nabyłem owy pojazd za kwotę 300 PLN - tyle zproponowano Panu za złomowanie pojazdu.
Tico na oponach zimowych;) koszt naprawy : zderzak 70 .00 pln w kolorze, obie lampy 100 .00 pln
Tak że uważam ,że jeśli chcesz to znajdziesz .
Tico pali 4,5 litra na 100 i pali na dotyk ma nawet radio ;)

A przepraszam założyłem nowe aku od malucha bo ta oryginalna płaska bateria miała dość .

:cool:

Ostatnio edytowane przez moderatora:

DyziekVW

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
396
Miasto
Prudnik Opolskie
Do 1000zł można (jeśli golf II sie nie podoba czy polo 2 gen) znaleźć bez problemu również maluszka eleganta w dobrym stanie ;) lub też zwykłego FLa,co kto lubi ;)

Wojtek1991

SuperMechanior
Punktów
7
Miasto
Gorzów/Poznań
moja siena jak postała 6 miesięcy na ogródku to zastygła w każdym możliwym miejscu, także lepiej weź się od wiosny za matiza :D

adlerkm

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
179
Miasto
Kowalewo Pomorskie
Zamówiłem nową siekierę dam ją uczniakom a sobie kupię piwko i będę się przyglądał

S

sz.pak

Wiesz ile tego jest? W internecie nic ale na ulicach full. Wystarczy chcieć. Przejdź z buta przez Warszawę. Wyjdź z Pragi Pn, idź przez Pragę Pd, przez most na Mokotów, śródmieście i powiedzmy Żoliborz. Wydrukuj sobie 200 kartek z napisem: Jestem zainteresowany zakupem tego auta. Zrób sobie wykropkowanie na cenę. Oglądaj autko i wpisuj cenę na miejscu przy aucie. Wraki poznasz po czystości szyb. Widać że stoi, stoi i tyle. Za szybę info i liczyć że zadzwoni a dzwonią, bo złomy dają 300-400zł a Ty dasz 700 i jeszcze na lawecie zaoszczędzi. Kupiłem w ten sposób ponad 200 samochodów na części. Wszystkie 500-800zł. Potrzebowałem zderzaków, maski, błotnika, lamp i szyby. Koszt na Allegro suma sumarum 600zł. Tyle to ja za auto dawałem z którego brałem co chciałem a reszta na złom. Po sprzedaży pozostałości wychodziłem na plusie bo ... nigdy na zero.
W internecie nic nie znajdziesz. Nic! Zawsze znajdzie się ktoś szybszy. Ogłoszenie z 8 rano a o 9 auto sprzedane. Norma.

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom