• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

AUTO DATA ONLINE

manixpm

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Lubuskie
WITAM JAK W TEMACIE CHĘTNIE ZŁOŻĘ SIĘ NA DOSTĘP DO AUTODATY ONLINE LUB HYNESPRO

jaro77

Początkujący
Punktów
1
Miasto
wroclaw
A jak by to miało wyglądać Panowie , bo pomysł fajny

pawcar

SuperMechanior
Punktów
887
Miasto
Manchester
Sprawdźcie czy mogą być różne IP, nawet jak wykupicie 4 stanowiska żeby kogoś przy logowaniu przez innego nie wywaliło...

Danmar

Zweryfikowany Mechanik
Porady
3
Punktów
121
Miasto
Wielkopolska
Mogą, rozmawiałem z Panią z AD i pytałem o taką sytuację, że chciałbym wziąć z 4 kolegami autodate i mówiła, że spoko bo tego i tak nikt nie sprawdza. Mam kumpla który już tak robi i działa wszystko tylko oni we dwójkę(na dwa warsztaty), ale też jest to podział kosztów. Kwestia tylko fakturowania na kogo i zaufania jeśli chodzi o kasę. Najlepiej jakby były osoby chociaż z tego samego województwa. :)

Maniioo

Uczestnik
Punktów
0
Mogą, rozmawiałem z Panią z AD i pytałem o taką sytuację, że chciałbym wziąć z 4 kolegami autodate i mówiła, że spoko bo tego i tak nikt nie sprawdza. Mam kumpla który już tak robi i działa wszystko tylko oni we dwójkę(na dwa warsztaty), ale też jest to podział kosztów. Kwestia tylko fakturowania na kogo i zaufania jeśli chodzi o kasę. Najlepiej jakby były osoby chociaż z tego samego województwa. :)
Jak tam udało się coś?

Misiakowski

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
188
Miasto
Gdansk
korzystam z Autodaty , kiedyś miałem hgs data i bardzo był intuicyjny i czytelny

manixpm

Bywalec
Punktów
1
Miasto
Lubuskie
Witam ponawiam temat bo mój hynes pro właśnie wygasł ktoś chętny ?? najlepiej Ja i jeszcze 3 osoby

slaweuszek

Zweryfikowany Mechanik
Porady
3
Punktów
427
Miasto
Gorzów Wielkopolski
Tego nie wiem, ale Haynes mi jakoś nie do końca podpasował ( używałem go ponad rok ). Chętnie bym wszedł z kimś w jakiś program, tylko nie wiem w jaki ...

Prowitek

Uczestnik
Punktów
13
Miasto
Jaworzno
Panowie i jak wygląda sytuacja? Też byłym chętny ale troche zależy mi na czasie bo za tydzień mi się subskrypcja kończy. Działacie coś w tym temacie?

Danmar

Zweryfikowany Mechanik
Porady
3
Punktów
121
Miasto
Wielkopolska
Jak coś odezwijcie się na prywatną wiadomość, bo już tworzone są takie grupy zakupowe.
Pozdrawiam

Do góry Bottom