Przecież tutaj chodzi o samochód osobowy a nie o ruski wszędołazZIŁ 2906
Wyświetl załącznik 53716
jeździ, pływa, nie straszny mu śnieg, błoto
zostają ci tylko stare używki lub jak się orientuję tyko w Australia jakaś firma robi takie pojazdy o napędzie śrubowym
Przecież tutaj chodzi o samochód osobowy a nie o ruski wszędołaz
Dobra dodaję kolejne wymaganie musi być wyprodukowany przed 2000 rokiemMoje grande punto.
Zawieszenie z fiata doublo. Nie pamietam ale cos kolo 24 cm prześwitu. Jak chxesz to Ci porobie zdjecia
Miał być osobowy ogólnie do 3,5 tonyno to kamaz- trochę większy, ale też fajny
Na Citroena i peugeoty nawet nie patrzę więc sorry za zawracanie głowy a a propos renówki no bo felgi sobie załatwię w Chinach poniżej 200 zł za komplet pytanie tylko ile kosztują opony terenowe może kiedyś ktoś coś słyszał to pisać a teraz już zwężamy budżet do 2500 zł bo za tyle znalazłem renówka w stanie idealnymTo Clio 2, citroen saxo, peugeot chyba 106. Mnie sie trafilo to grande punto za grosze. Na poczatku jezdzilem seria. Rok czasu i w sumie ino szyby sa fabryczne. Cala reszta przerobiona. Klatki brak ale buda obspawana. Ja tam amator ale na torze to nie widzialem jeszcze śmieciarki. Co kto ma to ogień. Liczy sie zabawa
Miedzy paluchami mam 20 cm. Sterczy dosc wysoko na asfalcie troche to przeszkadza ale po łące juz 140 jechałem
Abc
Bartula ty z Częstochowy że auta na Częstochowskich blachach, czy skupujesz po prostu gruzy z mojego miasta? Kawałek masz do mnie.To Clio 2, citroen saxo, peugeot chyba 106. Mnie sie trafilo to grande punto za grosze. Na poczatku jezdzilem seria. Rok czasu i w sumie ino szyby sa fabryczne. Cala reszta przerobiona. Klatki brak ale buda obspawana. Ja tam amator ale na torze to nie widzialem jeszcze śmieciarki. Co kto ma to ogień. Liczy sie zabawa
Miedzy paluchami mam 20 cm. Sterczy dosc wysoko na asfalcie troche to przeszkadza ale po łące juz 140 jechałem
Abc
A propos ciebie to chciałbym zdradzić swój wymarzony samochód tylko nie wiem czy mogę napisać co to za auto bo byłby to polski samochód poddany ogromnym modyfikacjom jaki dokładnie to już nie powiemBartula ty z Częstochowy że auta na Częstochowskich blachach, czy skupujesz po prostu gruzy z mojego miasta?
za 3 koła nie kupisz auta do rajdówki, chyba że doinwestujesz z 10 koła, ale to też między blokami śmigać tylko. Za 3K możesz kupić i będzie ładnie stało, a podwozie, zawieszenie itd to sito i rudaA propos ciebie to chciałbym zdradzić swój wymarzony samochód tylko nie wiem czy mogę napisać co to za auto bo byłby to polski samochód poddany ogromnym modyfikacjom jaki dokładnie to już nie powiem
To ty nie wiesz że na każdą korozję pomaga najtańszy odrdzewiacz z Lidlaza 3 koła nie kupisz auta do rajdówki, chyba że doinwestujesz z 10 koła. Za 3K możesz kupić i będzie ładnie stało, a podwozie, zawieszenie itd to sito i ruda
i dalej podstawy nie znasz, przywiozę ci auto, byle jakie z podwoziem z korozją (rdzą) przeżartę do gołej blachy i zrób mi to WD40 Ty nawet nie wiesz co piszesz, tak jak ze świecami. piszesz aby napisać a potem się głowisz co za głupoty piszesz. do 3 Tysi nie kupisz zdrowego auta (podwozia)!!! A zwłaszcza do rajdówki gdzie na pierwszym lepszym zakręcie czzy dziurze przy prędkości rozsypie się i położy przy żyletkach. Fantazje to masz i to dalej, dalej marzysz o czymś co jest nie realne, nawet ze strony technicznej i logistycznej.To ty nie wiesz że na każdą korozję pomaga najtańszy odrdzewiacz z Lidla
Nie zamierzam odpuszczać tematu kocham majsterkować i będę kombinował a jeśli już mówimy o przeżartym metalu no to w takim przypadku element jest do wymiany lub naprawyi dalej podstawy nie znasz, przywiozę ci auto, byle jakie z podwoziem z korozją (rdzą) przeżartę do gołej blachy i zrób mi to WD40 Ty nawet nie wiesz co piszesz, tak jak ze świecami. piszesz aby napisać a potem się głowisz co za głupoty piszesz. do 3 Tysi nie kupisz zdrowego auta (podwozia)!!! A zwłaszcza do rajdówki gdzie na pierwszym lepszym zakręcie czzy dziurze przy prędkości rozsypie się i położy przy żyletkach. Fantazje to masz i to dalej, dalej marzysz o czymś co jest nie realne, nawet ze strony technicznej i logistycznej.
Jak patrzysz na najtańsze zamienniki i amorka chcesz kupić za 30 zł to odpuść temat, serio.
Mam wrażenie, że piszesz tematy na siłę, bez przemyślenia.
1. Czy takie auto przejdzie przeglądW każdym samochodzie można zwiększyć prześwit. Ale najłatwiej w samochodzie z długimi półosiami i ramą pomocniczą z przodu. Setki lat temu jak bawiłem się w tani off-road popełniłem takiego golfa 2.
Nie mam ochoty się w to bawić i dzięki za radę z oponami terenowymi tylko pytanie jakie to są koszta tylko pytanie jakie to są kosztaJeśli masz migomat i zaprzyjaźnionego tokarza to zrobisz rajdówkę za grosze.
Automatyczne połączenie postów:
A jak szukasz agresywnych opon terenowych w małych rozmiarach to chyba zostaje tylko firma pneus ovada.
1. Wolnossący 1.4 diesel na pompie wtryskowej mi wystarczyJeśli chodzi o koszta to jeśli robisz wszystko sam to są znikome. w tym projekcie najdroższy był silnik bo w zamian oryginalnego 1,6 td wstawiłem 1,9 tdi. I opony, bo to były oryginalne 27 calowe BFG AT.