1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Autocom a BMW E 61 3.0 D 231KM 2006R

Dyskusja w 'Diagnostyka' rozpoczęta przez użytkownika Auto Elektronik Lubin, 6-10 19.

  1. Auto Elektronik Lubin

    Auto Elektronik Lubin Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    31-07 15
    Postów:
    502
    Docenione treści:
    105
    Miasto:
    Lubin Dolny Śląsk.
    Witam. Pytanko jak on robi wam bmw e 61 3.0d bo ja nie mam komuny.
     
  2. Auto.Klinika

    Auto.Klinika Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    21-02 16
    Postów:
    2 665
    Docenione treści:
    744
    A czymś innym próbowałeś?
     
  3. slaweuszek

    slaweuszek Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    10-04 18
    Postów:
    1 329
    Docenione treści:
    299
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Z innymi BEEMKAMI się już kiedyś łączyłeś ? Niektóre AutoComy mają właśnie problem z komunikacją z BMW.
     
  4. Auto Elektronik Lubin

    Auto Elektronik Lubin Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    31-07 15
    Postów:
    502
    Docenione treści:
    105
    Miasto:
    Lubin Dolny Śląsk.
    Ta starsze łyka a te nie próba była na dwóch E 61 3.0d.

    Ta TEXA łyka
     
  5. Auto.Klinika

    Auto.Klinika Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    21-02 16
    Postów:
    2 665
    Docenione treści:
    744
    To ewidentnie wina urządzenia. Ori?
     
  6. Auto Elektronik Lubin

    Auto Elektronik Lubin Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    31-07 15
    Postów:
    502
    Docenione treści:
    105
    Miasto:
    Lubin Dolny Śląsk.
    Ta

    A tobie działa? sorki że tak późno odpisuje ale gadam na fb z laską pozdrawiam.
     
    Ostatnio edytowano: 6-10 19
  7. toomii76

    toomii76 toomi

    Offline
    Dołączył:
    2-11 14
    Postów:
    10 887
    Docenione treści:
    5 858
    Miasto:
    turek
    dawaj zdjęcie laski hehe
     
  8. Auto Elektronik Lubin

    Auto Elektronik Lubin Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    31-07 15
    Postów:
    502
    Docenione treści:
    105
    Miasto:
    Lubin Dolny Śląsk.
    Powiem tak waga jej to 78 to wiele wiem ale charakter ma złoty i to dla mnie się liczy bo miałem sztukę piękną ale waliła się gdzie popadnie a na takie sram.
     
  9. Auto.Klinika

    Auto.Klinika Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    21-02 16
    Postów:
    2 665
    Docenione treści:
    744
    Kiedyś podłączałem e60 i nie było problemu jak dobrze pamiętam. Ja od dawna do bmw podchodzę z lunchem.
     
  10. jagoor

    jagoor Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    29-06 15
    Postów:
    92
    Docenione treści:
    37
    Miasto:
    Olkusz
    Kiepskie klony nie łączą się z bmw e60 :)
     
  11. slawek2007.28

    slawek2007.28 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    28-02 18
    Postów:
    1 112
    Docenione treści:
    397
    Miasto:
    Ostrołęka
    Ale można poprawić by łączył się. Tam był problem z djodami, przerabiałem to jakieś sześć lat temu. Nawet temat był jak tonaprawić.
     
  12. Auto Elektronik Lubin

    Auto Elektronik Lubin Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    31-07 15
    Postów:
    502
    Docenione treści:
    105
    Miasto:
    Lubin Dolny Śląsk.
    Ale niby on w BMW mało pokazuje brak wtrysków w 3.0D to kumpla bo ja mam VCDS i tylko to robię grupę vag i mi to styka BMW to dla mnie za trudne za stary jestem.
     
  13. slawek2007.28

    slawek2007.28 Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    28-02 18
    Postów:
    1 112
    Docenione treści:
    397
    Miasto:
    Ostrołęka
    ISTA zostaje.
     
  14. WOJTAS 1310

    WOJTAS 1310 Początkujący

    Offline
    Dołączył:
    6-02 19
    Postów:
    53
    Docenione treści:
    4
    Hej ja autocomem leciałem z 2 bmw x5 3,od z 2005 i 2007 r i łączył się z wszystkim ,bmw x 3 2,0 d też się łączył z Z3 miałem z czymś problem ale już nie pamiętam.
     
  15. slaweuszek

    slaweuszek Grupa Wsparcia Technicznego

    Offline
    Dołączył:
    10-04 18
    Postów:
    1 329
    Docenione treści:
    299
    Miasto:
    Gorzów Wielkopolski
    Nigdy nie miałem problemu z komunikacją w żadnej BMW przy pomocy AutoComa.
     
  16. lukias

    lukias Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    31-05 13
    Postów:
    265
    Docenione treści:
    73
    Miasto:
    Lubelskie
    Pirackie wersje autocoma miały często problem z BMW. Pozniej to poprawili.
    Ludzie przestańcie kupować piraty
     
  17. jagoor

    jagoor Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    29-06 15
    Postów:
    92
    Docenione treści:
    37
    Miasto:
    Olkusz
    Do sławek 2007.28
    Wiem o diodach ale konstrukcje niektórych płyt to totalna lipa tez kilka podnosiłem
    Też nie popieram piratów ale na szczęście czas tych testerów się już kończy bo 2014 to na dzisiejsze realia za słabo :)
     
    Edytowano przez moderatora: 16-10 19
    slawek2007.28 lubi to.