• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autocom z allegro .

Status
Zamknięty.

czewor

Początkujący
Punktów
2
mobilnymechanik24.wix.com
Ja kupiłem w grudniu '14 oryginał auocom-a z WSOP z darmową aktualizacją na 1 rok. Zaliczka 2000 i później 7225 czyli 9225. W gratisie dostałem kable do VAG-a (stare 2+2 pin) i do Opla (też stary typ 10 pin.) oraz komplet naklejek do oklejenia auta.

szary1977

SuperMechanior
Punktów
55
Miasto
Krupski Młyn
Czytaliście może o akcji AUTOCOM ciekawe co kombinują ? A przy okazji ile kosztuje orgi.
Tu link http://www.automotoserwis.com.pl/z-ycia-brany/2080-nieoryginalne-testery-autocom
Wezmą i skonfiskują Ci podróbkę, bo nie licz na to że zamienią na oryginalny. A te klony to raz działają a raz nie, ja pół roku temu w DAF'ie XF 105 2013r. zmieniłem bez problemu datę i kilometry następnego przeglądu a wczoraj to nie dał rady tego zrobić i to na tym samym aucie co pół roku temu.

wojciech0015

Gaduła
Punktów
1
A dlaczego ktoś sobie zyczy takie pieniadze?

Roczna gwarancja, aktualizacja nawet po zakonczeniu gwarancji, pomoc telefoniczna i podobno lepszej jakosci głowica niz w tanszych urządzeniach niby ta jest japońska najlepszej jakości, nie wiem czy to prawda ale zakupiłem to urządzenie, czas pokaże czy to był błąd

Status
Zamknięty.
Do góry Bottom