• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Autodata CDA3 problem z datą "is not a valid date" - rozwiązanie

nanab

SuperMechanior
Punktów
462
Miasto
Bydgoszcz
Dobry interes, zapłacić za kraka więcej niż kosztuje oryginalny program xd

PELock

Bywalec
Punktów
-7
To nie krak geniuszu, a modyfikacja poprawiająca programistyczne niedociągnięcia, które nie pozwalają aplikacji nawet w pełnej wersji działać na nowych wersjach Windows. Producent ma to gdzieś, a ja to naprawiłem więc mam prawo żądać ile chcę, nie chcesz nie kupuj :D

Punktów
0
Panel Sterowania -> Zmień formaty daty, godzin lub liczb -> Ustawienia dodatkowe -> Data -> rrrr-MM-dd. U mnie to po prostu działa na Windows 11 :)

Ostatnia edycja:

PELock

Bywalec
Punktów
-7
Panel Sterowania -> Zmień formaty daty, godzin lub liczb -> Ustawienia dodatkowe -> Data -> rrrr-MM-dd. U mnie to po prostu działa na Windows 11 :)
Bo masz starą wersję softu, jest jeszcze nowsza, na którą ten trik nie działa.

Punktów
0
Dla wersji 3.45 działa format M/d/rrrr. Którą wersję kolega ma na myśli?

Punktów
1
Witam serdecznie. Oburzyłem się tymi dorobkiewiczami ktorzy chcą pomóc za kasę i ogarnąłem temat daty w Autodacie 3.45 Należy ręcznie wpisać format daty typu dd/MM/rrrr. Koniecznie beż kresek w dacie typu dd-MM-RRRR - tak jest źle !!!!

PELock

Bywalec
Punktów
-7
A burz się ile chcesz, jak nie potrafisz czytać i nie rozumiesz, że problem nie jest w formacie daty i nawet jak sobie wpiszesz inaczej też będzie błąd i wymagany jest patch w binarce to sam przyjdziesz prosić mnie o pomoc :D

PELock

Bywalec
Punktów
-7
Mnie to już tylko śmieszy, że stare leśne dziadki nie są w stanie przeżyć, że ktoś chce pieniądze za swoją pracę, nie rozróżniają modyfikacji oprogramowania od cracka i myślą, że to crack, a że całe życie jechali na darmowych crackach i "cukierkach" od kolegów to teraz mają ból dupy hahah

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
491
Miasto
Okolice Krakowa
Nikt tutaj nie ma bólu dupy i Ty w ogóle nie rozumiesz o co chodzi. Masa ludzi do mnie napisała, wytłumaczyłem co zrobić i każdemu działa. Głownie chodzi o to, że biorąc pod uwagę, że to stare oprogramowanie, jak Jarzi napisał i oraz to, że bardzo łatwo da się ją uruchomić bez żadnych czarów, to Twoje rozwiązanie jest po prostu przerostem formy nad treścią.

PELock

Bywalec
Punktów
-7
Tak, ja nie rozumiem, dlatego ja pracuję przy analizie oprogramowania, a tobie się w JEDNEJ wersji udało to przejść przez zmianę formatu daty i nie rozumiesz, że w innych wersjach możesz sobie to sobie wsadzić w du... Dziękuję za dogłębną analizę i zrozumienie tematu.

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
491
Miasto
Okolice Krakowa
Nie mam pojęcia jakie wersje mieli użytkownicy, którzy do mnie pisali, a ja tej Autodaty nie używam. Każdemu zadziałała. Chełpisz się patentem na soft, który ma 10 lat, więc to chyba bardziej świadczy o Tobie niż o mnie lub innych, którzy komentowali w tym temacie Twoją super ofertę.

PELock

Bywalec
Punktów
-7
Czyli nie masz pojęcia, ale wiesz lepiej, zajmij się może tym na czym się najlepiej znasz. Jak na 10 letnie oprogramowanie sporo się znalazło chętnych :)

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
491
Miasto
Okolice Krakowa
W ogóle napisałem Ci co innego, a Ty co innego, ale to akurat w każdym Twoim poście widać, że masz problem z rozumieniem o co chodzi innym. Super, serio, cieszę się Twoim szczęściem :)

PELock

Bywalec
Punktów
-7
Tak, tylko ty wiesz o co chodzi, bo JEDNĄ wersję programu udało Ci się przekonać do działania po zmianie formatu daty, a o innych wersjach nawet nie wiesz, ale się wypowiesz. Czytanie ze zrozumieniem nie jest twoją mocną stroną, zwłaszcza, że pisałem o tym od początku.

PELock

Bywalec
Punktów
-7
Gość przyznaje, że jego metoda działa na tylko jedną znaną mu wersję oprogramowania i jednocześnie mówi, że nie ma pojęcia jakich wersji innych ludzi używają, ale moja metoda to tylko skok na kasę :), co za idiota.

Pośmiejmy się wszyscy razem - nie znam się, ale się wypowiem!

PS. I tak wiem, że wszyscy w tych swoich zapyziałych warsztatach używacie złamanych wersji oprogramowania dlatego was tak boli, jak ktoś chce za swoją ciężką pracę pieniądze, bo dla was ciężka praca to tylko udawać, że się olej nowy wymieniło i filtr kabinowy w 5 minut :D

malerikula

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
82
Miasto
Rybnik
Gość przyznaje, że jego metoda działa na tylko jedną znaną mu wersję oprogramowania i jednocześnie mówi, że nie ma pojęcia jakich wersji innych ludzi używają, ale moja metoda to tylko skok na kasę :), co za idiota.

Pośmiejmy się wszyscy razem - nie znam się, ale się wypowiem!

PS. I tak wiem, że wszyscy w tych swoich zapyziałych warsztatach używacie złamanych wersji oprogramowania dlatego was tak boli, jak ktoś chce za swoją ciężką pracę pieniądze, bo dla was ciężka praca to tylko udawać, że się olej nowy wymieniło i filtr kabinowy w 5 minut :D
ile??????????????????

jagoor

SuperMechanior
Punktów
53
Miasto
Olkusz
Nie chce mi się przedzierać przez wszystkie posty które nic nie wnoszą rozwiązaniem jest
1.Ustawic w ustawieniach regionalnych Windows format daty na rrrr-MM-dd działa także na Windows 10
2.plik wykonywalny uruchomić w trybie zgodności z Windows 98 / Me

Do góry Bottom