• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

AutoPhix VAG - do szybkich zadań?

Pietrek

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Polska wschodnia
Hej. Mam pytanie. Potrzebuję tester niepotrzebujący laptopa do szybkiego kasowania błędów, inspekcji itp. np w sytuacji jak trzeba coś szybko na podwórku skasować, a laptop długo się "grzeje". Wiele osób naprowadziło mnie na ten tester http://allegro.pl/diagnoskop-autophix-vag-es680-obdii-eobd-2w1-i6957512350.html . Podobno dobrze ogarnia VAG i łączy się z wiekszością popularnych marek. Czy miał ktoś styczność z podobnym sprzętem? Podkreśłam, że poszukuje szybkiego poręcznego testerka do 500 zł. Czekam na głos ekspertów :)

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
Jeśli ma być do grupy vag to ok. A z resztą może być ciężko...

wyderka

SuperMechanior
Punktów
-77
mam podobnego
do kasowani inspekcji idealny, błędy ABS, silnika, poduszek też ogarnia na szybko
tak że ja polecam

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
Ale w grupie vag....
W fordzi będzie ciężko się tym połączyć z ABS, air-bag
Renia to samo....
ale jeśli ma to być uniwersal do 500 zł to nie wybrzydzajmy:)

wyderka

SuperMechanior
Punktów
-77
a to fakt tylko Vag...
reszta jak się uda :)

Pietrek

SuperMechanior
Punktów
29
Miasto
Polska wschodnia
Rozumiem, zważywszy że znaczna część klientów to Skody, Audi i VW warto się skusić. Dzięki za pomoc

edzio91

Nowy
Punktów
0
Miasto
Głogów
Witam mam pytanko zrobi ktoś dla mnie małą przysługę wiem że moze nie ten temat mam skaner autophix ES680 i jakis czas temu zrobiłem sobie aktualizację ale z językiem Niemieckim i Angielskim polski mi wykasował i mam prośbę jak ktoś posiada taki skaner czy mógł by mi zrobić kopie plików z językiem Polskim. a co do skanera bardzo dobry produkt polecam szybko chodzi radzi sobie bardzo dobrze.

Do góry Bottom