• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

awaryjne opuszczenie szyby golf 6

zapcik

Bywalec
Punktów
5
Siemka będę wymieniał wiązkę w tylnych lewych drzwiach ponieważ nie działa w nich nic oprócz głośników
moje pytanie jest takie jak awaryjnie opuścić szybę do momentów otworów do odkręcenia śrubek szyby by ją wyjąć ?
myślałem wykręcić cały silniczek podnośnika ale boje się że mechanizm się rozleci

Rys00

Boss regionalny
Punktów
103
Jak odkręcisz 3 śruby silniczka wyjmij silniczek i wkręć ponownie same śrubki, tyle że do wymiany wiązki w drzwiach musisz mieć właśnie szybę podniesioną, i następna rzecz wiązka jeśli już to uszkadza się w harmonijce między drzwiami a słupkiem zazwyczaj gruby brązowy więc tu posprawdzaj i na module zasilanie, masa i CAN/Lin

zapcik

Bywalec
Punktów
5
Jak odkręcisz 3 śruby silniczka wyjmij silniczek i wkręć ponownie same śrubki, tyle że do wymiany wiązki w drzwiach musisz mieć właśnie szybę podniesioną, i następna rzecz wiązka jeśli już to uszkadza się w harmonijce między drzwiami a słupkiem zazwyczaj gruby brązowy więc tu posprawdzaj i na module zasilanie, masa i CAN/Lin
W którym miejscu szukać tych kabli to będzie w progu słupku ? Dzięki za odpowiedź

Rys00

Boss regionalny
Punktów
103
Napisałem w harmonijce drzwi- słupek

Załączniki

• 100_2976.JPG
    100_2976.JPG
    1,1 MB · Wyświetleń: 9
  • 100_2977.JPG
    100_2977.JPG
    1,2 MB · Wyświetleń: 9