• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Błędy bmw e90 320i

Petrow

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich, po zakupie bmw e90 2005r i po podłączeniu do komputera wyskoczyły takie błędy czy to cos poważnego ?

Załączniki

• Screenshot_20210106-215308_Messenger.jpg
    Screenshot_20210106-215308_Messenger.jpg
    358,2 KB · Wyświetleń: 58
Solution
Na podstawie tych błędów sprawdził bym parametry pracy układu zmiennej fazy rozrządu i zaproponował klientowi odpowiednie rozwiązanie. Bazując wyłącznie na samych błędach mogę jedynie stwierdzić, że przydałoby się wymienić katalizator, albo dwa w zależności od zasobności portfela klienta.

Petrow

Początkujący
Punktów
0
I co znajomy co się lekko zna mówił na ten temat?
PYTANIE BYŁO
Witam wszystkich, po zakupie bmw e90 2005r i po podłączeniu do komputera wyskoczyły takie błędy czy to cos poważnego.
Jesli nie chcesz pomóc to żegnam
widac ze znajomy ma sprzet no ale wiedzy juz nie posiada zadnej ze kazal szukac w necie
Dokladnie.Więc prosze można się wykazac

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2811
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Na podstawie tych błędów sprawdził bym parametry pracy układu zmiennej fazy rozrządu i zaproponował klientowi odpowiednie rozwiązanie. Bazując wyłącznie na samych błędach mogę jedynie stwierdzić, że przydałoby się wymienić katalizator, albo dwa w zależności od zasobności portfela klienta.

Solution

Petrow

Początkujący
Punktów
0
Dzięki bardzo.Konkretna odpowiedz.Widać od razu ,że fachowiec.Pozdrawiam

Do góry Bottom