• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Baza danych TEC RMI

Grzegorz_m270

Bywalec
Punktów
7
Miasto
Liszki
Cześć Panowie,
Szukam programu z bazą danych taki jak autodata tylko coś tańszego. Teraz ma Tec rmi na próbę, jest podobny do vivida dosyć czytelny i intulicyjny, za niecałe 1800/rok z dodatkiem z przekaźnikami i bezpiecznikami. Ale już parę aut miałem, np. DS5 z 2.0 bhdi gdzie nie ma nic w instrukcji o głowicy, ustawienia pompy paliwa itp., albo vw 2019 brak schematu przekaźników. Pytanie do was czy korzystacie z tec rmi na codzień? Czy pełna wersja też nie ma wszytskich danych jak np. momenty dokręcenia głowicy itp? Czy jest sens oszczędzać na takim programie czy lepiej kupić autodate?

matus1014

SuperMechanior
Punktów
135
Powiedz co chcesz sprawdzić mogę podesłać co jest w haynessie bo mam dostęp . Jakbyś też potrzebował to ogarniam dostęp 500/rok

Grzegorz_m270

Bywalec
Punktów
7
Miasto
Liszki
Powiedz co chcesz sprawdzić mogę podesłać co jest w haynessie bo mam dostęp . Jakbyś też potrzebował to ogarniam dostęp 500/rok
potrzebuje ogólnie dostęp do programu z danymi czyli momenty dokręcenia, instrukcje napraw, schematy elektryczne i schemat bezpieczników i przekaźników. Dostęp na rok do hayness online? Bez ograniczeń rocznika auta, dobrze rozumiem?

matus1014

SuperMechanior
Punktów
135
potrzebuje ogólnie dostęp do programu z danymi czyli momenty dokręcenia, instrukcje napraw, schematy elektryczne i schemat bezpieczników i przekaźników.
Mogę udostępnić swoje konto na testy darmowo jak chcesz to pisz PW dogadamy szczegóły.

Do góry Bottom