• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Berlingo 1.6hdi 3 osobowy 2015 r. żółty trójkąt z wykrzyknikiem

Zenn

Nowy
Punktów
0
Witsm po przejechaniu kilku km wyswiwtla sie na zolty trójkąt z wykrzyknikiem, potem check z silnikiem i czerwony stop.....stracil jakby moc. Stanąłem na poboczu, wylaczylem silnik, odczekalem, parę minut zapalilem, samochod obroty ok ale teojkat zolty pozostal..... Co to moze byc.....

Grzegorz.Józefów

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
384
Miasto
Józefów
Witsm po przejechaniu kilku km wyswiwtla sie na zolty trójkąt z wykrzyknikiem, potem check z silnikiem i czerwony stop.....stracil jakby moc. Stanąłem na poboczu, wylaczylem silnik, odczekalem, parę minut zapalilem, samochod obroty ok ale teojkat zolty pozostal..... Co to moze byc.....
Mi się szklana kula zawiesiła ale mogę stwierdzić że to informacja że coś się popsuło i musisz się udać do mechanika lub ASO,
masz wybór ;)

Zenn

Nowy
Punktów
0
Co to szklana kula??

Po za tym ok 3 miesiące temu to samo, się zadziało pojechałem, do mechanika podpiął, pod kompa... Nic nie wskazało,.... Usunął komputerowo błędy i spokój do teraz.

Edit Moderator:

Trzymaj się chociaż składni słów, o interpunkcji już nie wspominam nawet.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Davpod

SuperMechanior
Punktów
144
Bo błędy są tylko po to żeby je usuwać ;) kto by tam szukał opisów na www jak tester pokazuje tylko same kody...

Do góry Bottom