• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

BMW E32 opinie

Liextreme

Początkujący
Punktów
0
Witam wszystkich.rozglądam się za autem do jazdy w "niedziele i święta" i tak nasunęła mi się myśl o BMW serii 7 E32.bardzo zachęciłem się silnikiem V12 lecz słyszałem wiele nieciekawych opini za przeproszeniem specjalistów,czy to dobre auto??który silnik jest niezawodny w tym modelu??paliwożerność nie wchodzi w grę bo i tak tylko czasami pojeżdże sobie w weekendy lub jakieś zloty,to bardziej auto do pieszczenia i czyszczenia niż do codziennej jazdy,a ten model widze ze jest dostępny w małej cenie i w przyzwoitym stanie,wiem że jest wiele aut do wyboru ale limuzyny uwielbiam najbardziej szczególnie do 95 roku produkcji.pozdrawiam

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Ja natomiast słyszałem wiele dobrego o tym aucie i nawet tym silniku:) co prawda spalanie 16l/100km dzisiaj mało kogo cieszy, ale 300KM, dynamika i szybkość potrafią dla wielu zabić wszelkie niedogodności.

Kiedyś czytałem bardzo fajną opinię na temat tego modelu BMW, szło to mniej więcej tak: ten model bmw nie można kupić pod wpływem reklamy, trzeba to auto pokochać wtedy się odwdzięczy.

Dla mnie kupuj i się nie zastanawiaj

Do góry Bottom