nieidelany
Gaduła
- Punktów
- 33
Witam Serdecznie mam pewien problem i nie wiem co jest grane.Otóż wymieniony jest zbiorniczek behr nowy,korek nowy behr,termostat oe bmw ,termostat egr,chłodnica raczej szczelna nigdzie nic nie cieknie.
Temperatura podczas jazdy 86stp płynu nie wywala.
Ale na zimnym silniku jest ciągle wskaznik na max.. gdy odciagam płyn np 200ml to wskaznik opadnie i znów sam się podnosi do max..dopiero z 700ml odciągnięcia płynu powoduje,że jest on między min a max ale wtedy gdy uruchomię auto mam kontrolkę BRAK PŁYNU i faktycznie pływak jest na samym dnie.. układ odpowietrzany na różne sposoby nie wiem co jest grane :/
Temperatura podczas jazdy 86stp płynu nie wywala.
Ale na zimnym silniku jest ciągle wskaznik na max.. gdy odciagam płyn np 200ml to wskaznik opadnie i znów sam się podnosi do max..dopiero z 700ml odciągnięcia płynu powoduje,że jest on między min a max ale wtedy gdy uruchomię auto mam kontrolkę BRAK PŁYNU i faktycznie pływak jest na samym dnie.. układ odpowietrzany na różne sposoby nie wiem co jest grane :/

Panowie przypomnę,wystrzelił mi korek spustowy chłodnicy bo dokręcając złamałem zabezpieczenia nie wiedząc o tym zmieniłem korek na nowy oe bmw,kupiłem nowy zbiorniczek wyrównawczy behr+korek zbiorniczka behr 1.4bar