• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Bmw e61 klon ecu immo

Mesiek

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
469
Miasto
PLE
Witam jest ktoś w stanie mi zgrać immo do kupy w bmw e61, sterownik silnika po zalaniu w ostatnim momencie udało się odczytać back up k tag. Na ten moment stary sterownik martwy zielone dokończyło dzieła. Sterownik kupiony po numerach przeżucona zawartość mimo to auto martwe. W ecu błędy " sterownik nie zakodowany" " nieprawidłowy rekord danych". Ecu to MSV70 Kluczyk starego typu z grotem CAS 2. Możliwe że cas się wysypał nie mam jak sprawdzić synchro nic nie pomaga. Auto do mnie trafiło nie palące z rozładowanym aku. reszty historii nie znam. Jak ktoś coś zapraszam na PW. $$$

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
617
Miasto
Okolice Krakowa
Niczym by tego nie zrobił, bo się eeprom wysypał, ale podobno już śmiga ;)

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
Nie smiga ... stoi jak stało .

MIKUr1

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
617
Miasto
Okolice Krakowa
To mamy jakieś rozbieżne wiadomości ;) Ster ogarnąłem, a @Mesiek jeszcze jeden drobiazg tam zrobił i cytujac jego słowa "Śmiga jak szalona" ;)

lukkiwlkp

Zweryfikowany Mechanik
Porady
2
Punktów
976
Miasto
PGS
Mozliwe ze zakupił kolejny " zestaw " starowy ... ale jak ostatnio byłem u niego to stało partactwo jeszcze :) ale mniejsza o to . Jak oddane i skasowane to gites

Do góry Bottom