• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

CARPROG 8.21 9.31 ONLINE SPRZEDAM

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
463
Witam. Sprzedam CARPROGA v8.21 9.31 ONLINE. CARPROG POPRAWIONY przez renomowaną firmę. Z kompletem adapterów (większość poprawiona osobiscie przeze mnie, w tych kupowanych na allegro kompletach adaptery są dopiero do poprawy bo nie zgadzają się kolory bądź kable wgl są przylutowane w złe miejsca) Bezproblemowo czyta pamięci w podstawce jak i klipsem.Bezproblemowo działa po OBD2 Urządzenia nie trzeba specjalnie przedstawiac bo robi mnóstwo rzeczy.
RADIO CODE
CRASH DATA AIRBAG
KODOWANIE KLUCZY/KART
KOREKTA PRZEBIEGU
ODCZYT PIN
ODCZYT WSADÓW LICZNIKÓW I NIE TYLKO
Sterowniki ECU OPEL

CARPROG W NAJLEPSZEJ WERSJI BEZ LICZNIKA URUCHOMIEŃ
Ceny takiego CarProga zaczynają się na allegro od 1500 -2000zł
Reszta to tani/drogi złom. Gdzie piszą ze jest poprawiony i najnowsza wersja. Co z tego jak program jest najnowszy ale jego funkcje nie będą działały gdyż w CarProgu jest dalej ten sam stary wsad 4.74 który dodatkowo ma licznik uruchomień.
Sam pracuje na takim samym urządzeniu prawie codziennie i robi naprawde mnóstwo rzeczy i mozna na nim śmiało działać nawet z młodymi autami.
Moja Cena 1100zł
Kontakt PW lub TEL. 666159561

Ostatnia edycja:

Auto-Tech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
463
info PW bo nwm czy moge reklamowac.

djbovorta

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
26
Czy masz możliwość poprawy i resetowania licznika uruchomień carproga ?

djbovorta

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
26
Oglądałem i nie posiadam takich sprzętów żeby się podłączyć pod carproga. Z chęcią bym wysłał żeby ulepszyć i zdjąć licznik

Do góry Bottom