• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Cdif/3 przestał działać

Punktów
1
Dzień dobry,
chciałem pomóc znajomemu mechanikowi z jego sprzętem diagnostycznym cdif/3 jest to stara wersja z czerwca 2014 roku. Problem polega na tym, że urządzenie po kablu przestało się łączyć z samochodami. Zainstalowałem ponownie oprogramowanie z płyty cd według instrukcji z pdfa, ale problem w dalszym ciągu pozostał.

Nie wiem czy to normalne działanie, ale po podłączeniu urządzenia do laptopa, w laptopie pokazuje mi się karta sd z kluczami.

Byłbym wdzięczny za pomoc.

elektom

Początkujący
Porady
1
Punktów
2
Miasto
Kłomnice
Witam Trzeba zainstalować klucz do tej wersji poszukaj go w dokumentach w laptopie na kturym pracował Jeżeli nie ma to nic z tym nie zrobisz Trzeba wykupić abonament łącznie z opłatą aktywacyjną Pozdrawiam

Punktów
1
Sprawdziłem folder z dokumentami i nie wydaje mi się, żeby tam były jakieś pliki z kluczami. Chociaż nie wiem co by się miało z nimi stać.

Mógłbym prosić o informację jak ten folder czy plik z kluczami się nazywa? To przynajmniej będę wiedział czego szukać.

Mam dość dobry program do odzyskiwania danych i jeśli będę wiedział jak te klucze się nazywają to jest duża szansa, że je znajdę.

elektom

Początkujący
Porady
1
Punktów
2
Miasto
Kłomnice
1710183Q-teraz data edycji klucza przypisanego do konkretnej edycji kturą chsesz urucjomić
np.1710183Q-241102

Punktów
1
Dziękuję znalazłem.

Dokładna ścieżka to
Users/Nazwa uzytkownika/AppData/Local/Axes System/CDIF3/key/Nazwa klucza

Do góry Bottom