Diesel193
Nowy
- Punktów
- 0
Witam. Mam 2 problemy z ds5 dodam, że to diesel hybryda jednak temat tyczy się raczej skrzyni i zawieszenia ew przekładni. Co to może być, że przy kręceniu kierownica prawo lewo najbardziej wyczuwalne przy parkingowej jeździe, stuka mi coś. Dodam, że zawieszenie niby przepatrzone wymienione łożyska na amortyzatorach i ostatnio też końcówka drążka. Generalnie w aucie na wybojach nic nie stuka, tylko właśnie przy kręceniu kierownica. Przekładnia do regeneracji, czy może być coś jeszcze co mogę sprawdzić zanim w to pójdę?
Drugi temat tyczy się wycieku. Mam półautomat mcp sterowany robotem. Mam gdzieś w okolicy węża (patrz zdjęcie) wyciek mały. Moje pytanie brzmi czy tam trzeba chcący coś wymienić spuszczać ciśnienie diagboxem, później je przywracając, czy można wymienić coś normalnie?
Czy na Podkarpaciu jest ktoś kto zna temat, jakiś mechanik? Pozdrawiam.
Drugi temat tyczy się wycieku. Mam półautomat mcp sterowany robotem. Mam gdzieś w okolicy węża (patrz zdjęcie) wyciek mały. Moje pytanie brzmi czy tam trzeba chcący coś wymienić spuszczać ciśnienie diagboxem, później je przywracając, czy można wymienić coś normalnie?
Czy na Podkarpaciu jest ktoś kto zna temat, jakiś mechanik? Pozdrawiam.