1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Clio 3 nie kręci, brak świateł, błąd ABS

Dyskusja w 'Pytanie do mechanika' rozpoczęta przez użytkownika tom27_1989, 25-03 20.

  1. tom27_1989

    tom27_1989 Nowy

    Offline
    Dołączył:
    25-03 20
    Postów:
    1
    Docenione treści:
    0
    Witam,
    Może ktoś miał podobny problem i podpowie gdzie szukać rozwiązania...w czasie jazdy zgasły światła, wyświetlił się błąd od układu hamulcowego. Po zgaszeniu auto nie chce kręcić, brak światel, pali się ABS i trakcja. Płyn oczywiście jest, masa sprawdzona, bezpieczniki ok
    Pozdrawiam
     
  2. Vicia

    Vicia Gaduła

    Offline
    Dołączył:
    26-12 18
    Postów:
    1 587
    Docenione treści:
    361
    Miasto:
    Centrum Kraju
    altek ci psikusów nie robi? sprawdz ile volt ma aku a jak juz ci odpali sprawdz ładowanie.
     
  3. blayders

    blayders Bywalec

    Online
    Dołączył:
    10-10 18
    Postów:
    471
    Docenione treści:
    112
    Miasto:
    Podkarpacie
    Napiecie akumulatora w momencie jak chce krecic rozrusznikiem ??
     
  4. Vicia

    Vicia Gaduła

    Offline
    Dołączył:
    26-12 18
    Postów:
    1 587
    Docenione treści:
    361
    Miasto:
    Centrum Kraju
    No jak taki elektryk i wie jak obejscie zrobić...:D