Witam. Wujek zaproponował mi kupno sprzętu do diagnostyki lecz nie mam zielonego pojęcia co wybrać. głownie chodzi o kasowanie błędów, przydały by się również wartości rzeczywiste, w sumie takie najbardziej potrzebne informacje, bo na funkcje specjalne, cofanie tłoczków itd. to napewno nie ma co liczyć w sprzęcie za taka cene.
Sprzęt ma ogolnie służyć do podwórkowej diagnozy gruzów, kasowanie poduszek itp.
W pracy robię na kts 540,560,VCDS, clipach itd coś tam ogarniam te programy więc inne rzeczy mogę sprawdzić w pracy np. momenty dokręceń, schematy, instrukcje montażowe i wiele innych.
Myślałem żeby zapytać szefa czy by mi coś załatwił w hurtowni, ale narazie ma problemy więc nie zawracam głowy.
Cena coś do 1000zł może ciut wiecej.
Pozdrawiam
Sprzęt ma ogolnie służyć do podwórkowej diagnozy gruzów, kasowanie poduszek itp.
W pracy robię na kts 540,560,VCDS, clipach itd coś tam ogarniam te programy więc inne rzeczy mogę sprawdzić w pracy np. momenty dokręceń, schematy, instrukcje montażowe i wiele innych.
Myślałem żeby zapytać szefa czy by mi coś załatwił w hurtowni, ale narazie ma problemy więc nie zawracam głowy.
Cena coś do 1000zł może ciut wiecej.
Pozdrawiam