• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Co na posadzkę w warsztacie

wojtis94

SuperMechanior
Porady
1
Punktów
164
Miasto
Warminsko maz.
Chciałbym zapytać co polecacie w miarę nie drogo na podłogę w warsztacie żeby pokryć/pomalować tym beton. Początkowo myślałem żeby wylać żywice ale ogólnie to za duże koszta wyjdą i chciałbym coś tańszego ale w miarę sensownego co będzie wodoszczelne i nie zejdzie mi jak 3 razy poleje się na to jakiś olej czy benzyna

PiweczkoPiwunio

SuperMechanior
Punktów
69
Blacha ocynk.

Załączniki

• fortemix-pripadova-studie-fortelock_02.jpg
    fortemix-pripadova-studie-fortelock_02.jpg
    395,8 KB · Wyświetleń: 45

heniek1000

SuperMechanior
Porady
4
Punktów
548
Blacha ocynk i możesz w drugim okienku zrobić wypożyczalnię łyżew.

Blach ocynk ku. mać :D :D:D

I dyskotekę możesz jeszcze w weekend robić...jak pójdzie przebicie z czegoś :D na parkiecie wszyscy tańczą.

Piwuś, henio lubi czasami pożartować...zobaczyć co pelikan łyknie...ale to to już bank rozbiłeś.

Ostatnia edycja:

matus1014

SuperMechanior
Punktów
188
Chciałbym zapytać co polecacie w miarę nie drogo na podłogę w warsztacie żeby pokryć/pomalować tym beton. Początkowo myślałem żeby wylać żywice ale ogólnie to za duże koszta wyjdą i chciałbym coś tańszego ale w miarę sensownego co będzie wodoszczelne i nie zejdzie mi jak 3 razy poleje się na to jakiś olej czy benzyna
U nas praktycznie jest pod podnośnikiem żywica a dookoła płytki gres. Wiadomo czasem coś spadnie ale wygląda estetycznie i nie jest ślisko bardzo. Łatwo utrzymać czystość.

Do góry Bottom