• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Cofanie tloczkow merc w205 bez kompa

Grzegorz_m270

Uczestnik
Dołączył
5.10.2016
Postów
34
Punktów
3
Miasto
Liszki
Pierwszy stopień zapłonu "zielona" słuchawka i ok- "tajne" menu mercedesa działa w więkrzości nowszych mercedesów. Gdyby ktoś miał problem z mercedesami w szczególności z ohydną w213 służe pomocą prosto z aso
 

spectrigh

Początkujący
Dołączył
24.09.2015
Postów
9
Punktów
0
Wiek
28
Miasto
Wadowice
Jestem w szoku że tak można, ostatnio kompem było cięzko:)
 

selim

SuperMechanior
Dołączył
1.01.2014
Postów
1864
Punktów
281
Miasto
Sląsk
launch chyba da rade ? nie trzeba się bawić w Playstation
 

selim

SuperMechanior
Dołączył
1.01.2014
Postów
1864
Punktów
281
Miasto
Sląsk
to można sobie z zad wsadzić ...launch sie nie komunikuje, ręczna procedura nie działa
a godziny lecą
ma ktoś pomysł jeszcze na to ?
 

kakus

SuperMechanior
Dołączył
26.09.2014
Postów
110
Punktów
15
Wiek
36
ręczna działa tylko ważne żeby na wyświetlaczu był przebieg całkowity i pozamykane zamki drzwi i maski. na YT jest pełno filmów na ten temat. Ogólnie jest to bardzo mądre bo w serwis nie lata ze starką na do klocków kiedy trzeba coś programować.
 

selim

SuperMechanior
Dołączył
1.01.2014
Postów
1864
Punktów
281
Miasto
Sląsk
auto ma usterkę B273013
Poradziłem sobie inaczej i działa
 
Do góry Bottom