• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Darmowa baza klientów (po angielsku)

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
106
Miasto
Świdnica
Siemka, ostatnio poszukiwałem darmowy program, żeby stworzyć sobie bazę danych klientów. Napotkałem ciekawy program bardzo prosty i chciałbym się nim z wami podzielić może jeszcze komuś się przyda. Brakuje mu hasła przy wejściu ale można to zapewne ustawić jakimś programikiem. Brak jakiejś fiskalizacji itp. Zwykła baza danych którą można zrobić w wordzie ale nie każdemu się chce :D
Foto jak to wygląda:
baza klientów.png
do pobrania u ruskich : http://doc-scorpion.narod.ru/programs.htm
lub z pliku sama instalka.
Jeśli korzystacie z innych darmowych to pochwalcie się :D

Załączniki

• ADB_1.2_Setup.rar
    1,1 MB · Wyświetleń: 13

chudson

SuperMechanior
Punktów
132
Miasto
Gorzów Wlkp
jak nie wpiszesz imion a jedynie sam model i numer rej to będzie ok, rodo nie chroni samochodów.

art234

SuperMechanior
Punktów
483
Miasto
Chorzów
Powiem tak , na ruskich stronach i w ogóle na zagranicznych znajdzie się wszystko ale żeby było coś naszego i po Polsku to już beee :mad: tylko płacić i płakać jakieś zakichane licencje nie dośc że się kupi to jeszcze co rok licencja

Siemka, ostatnio poszukiwałem darmowy program, żeby stworzyć sobie bazę danych klientów. Napotkałem ciekawy program bardzo prosty i chciałbym się nim z wami podzielić może jeszcze komuś się przyda. Brakuje mu hasła przy wejściu ale można to zapewne ustawić jakimś programikiem. Brak jakiejś fiskalizacji itp. Zwykła baza danych którą można zrobić w wordzie ale nie każdemu się chce :D
Foto jak to wygląda:
Wyświetl załącznik 26875
do pobrania u ruskich : http://doc-scorpion.narod.ru/programs.htm
lub z pliku sama instalka.
Jeśli korzystacie z innych darmowych to pochwalcie się :D
fajny program tylko podpowiedzi nie są po angielsku

PRO-Motor

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
261
Miasto
Piotrków
Ruskie mogą mieć u nas obowiązuje RODO.
Tylko w Polsce dochodzi do patologii typu znikanie nazwisk przy domofonach.. Już się Polakom w dupskach przewraca...
A jeśli chodzi o sens stricte, to wystarczy, że poinformujesz iż jesteś administratorem danych i bla bla bla... wtedy możesz wszystko, jeśli klient wyrazi pisemną zgodę, bądź cyfrową.

Corel

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
106
Miasto
Świdnica
Nawet na wyborach zasłaniają reszte nazwisk :D :D trochę przegięcie ale takie mamy prawo :p

Do góry Bottom