• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Dobry mechanik (NIE wymieniacz części) Elbląg. VAG

kubajvc

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Elbląg
Wymienic część to i ja potrafie :D szukam mechanika na terenie elbląga ktory potrafi naprawiac auta :)
Nal ktos takiego ?

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
Naprawianie najczęściej polega na wymianie części... Trudność polega na tym ,że nie każdy wie co ;)

kubajvc

Uczestnik
Punktów
0
Miasto
Elbląg
Nie chce oddawac auta do mechanika ktory podchodzi do sprawy w sposob - WYMIENIMY ZOBACZYMY CO SIE BEDZIE DZIAŁO :)
Mam 3 auta 2xVAG i mercedesa. ostatanio w mercedese wymienili mi czujnik cisnienia paliwa za 700 zl po 2 dniach auto znowu nie odpalało . zrobili wtryski za 1800 . i niby jest ok ale nie do konca. ale dlaczego nie oddali 700 zl za czujnik cisnienia paliwa ? przeciez nie on był winny .

W vw miałem problem z przepływomierzem . zamiast pomierzyc go to kupili 2gi i wstawili . auto jak jezdziło tak jezdzi . ale 350 nie moje . i tak u kazdego w elblagu :D

Audi naprawiam tyle co moge sam . Ale czasami sa rzeczy ktorych sam nie zrobie i musze komus zaufac :/ niestety nie mam komu

MTM

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
874
Miasto
z charakterem
Tylko czekam na wątek " dobry lekarz rodzinny" bo mu na katar nie pomógł i się czosnkiem w domu sam wyleczyl.. Ale z rakiem to nie poradzi...

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
W każdym mieście można znaleźć dobrego , kumatego mechanika i jemu zlecać trudniejsze tematy. Pewnie trzeba będzie poczekać w kolejce, ale warto. Z prostymi tematami jak oleje, filtry, hamulce,zawieszenie można jeździć do kolorowych, ładnych warsztatów, żeby chłopaki kredyty mieli czym spłacać :p :D

Auto.Klinika

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
939
Myślicie że od czerwca jeszcze tego nie naprawił?

Do góry Bottom