• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Dział szukam pracy

piglut

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
warszawa
może by utworzyć nowy dział na forum pt: szukam pracy tam mogli by wpisywać się ci któży szukajom pracy bondz chcom jom zmienić ??

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2639
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Nie widzę potrzeby tworzenia takiego działu, aktualnie nie widzę aby tematy z poszukiwaniem pracy pojawiały się na forum i były porozrzucane w różnych działach tworząc bałagan. Tak jak na każdym innym istniejącym forum nowe działy tworzone są w momencie jak powstaje na nie zapotrzebowanie, tutaj takiego nie ma. Poza tym są działy regionalne gdzie można pisać do woli i je wykorzystywać do tego typu celów, ponadto działy regionalne ściśle same w sobie określają rejon w którym ewentualnie ktoś może poszukiwać pracy.

Stanisław 1946

Weteran
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1115
Miasto
Szczecin
"bądź","chcą","którzy","szukają" u mnie pracy byś nie znalazł.

adlerkm

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
178
Miasto
Kowalewo Pomorskie
może by utworzyć nowy dział na forum pt: szukam pracy tam mogli by wpisywać się ci któży szukajom pracy bondz chcom jom zmienić ??
Nie obraź się kolego ale jak wiedzą mechanika posługujesz się tak jak piszesz to słabo oj słabo ! .

mlody67

SuperMechanior
Punktów
114
Miasto
Wrocław
Koledzy a może wręcz przeciwnie - kolega piglut tak mocno zakochał się w mechanice od dzieciństwa że na nauce poprawnej polszczyzny już zabrakło czasu.

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
271
Miasto
Kudowa-Zdrój
Ale sam koniec wypowiedzi to trochę przesada :) sam robię błędy ale staram się je zauważyć i napisać poprawnie :)

ostryt4

SuperMechanior
Punktów
340
Miasto
Grimsby, czasem Białystok
Zgadzam się, ja tam "Profesor Miodek" nie jestem, zrozumiałe jest wkradnięcie się błędu czasem w pisaniu ale kiedy podczas czytania post aż kłuje w oczy pod względem ortografii lub muszę przecztać go kilka razy aby zrozumieć jego sens to jest przesada.
Bez obrazy Panowie, trochę wysiłku wystarczy włożyć i będzie cacy.
Pozdrawiam.

piglut

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
warszawa
mam dyslekcje i dysgrafie i niewiem w czym problem ?

mam dyslekcje i dysgrafie i niewiem w czym problem ?

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
271
Miasto
Kudowa-Zdrój
Ja też mam dyslekcje a przynajmniej miałem kiedyś a jakoś staram się pisać poprawnie , to że masz dysleksje nie usprawiedliwia cię w tym żebyś robił aż takie błędy , powiem ci po sobie co to jest dokładnie dysleksja , jest to zwyczajne lenistwo do chęci nauki pisania poprawnie dużo osób sie tym zasłania :)

Ostatnia edycja:

piglut

SuperMechanior
Punktów
5
Miasto
warszawa
niezasłaniam sie 6 miechów w poradni pedagogicznej sie leczyłem ,wyryłem zasady na pamienć egzaminy z tego miałem i co du.......a .

Luku

Dekoder
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
317
Miasto
Nottingham
Za moich czasów :D (a mam dopiero 23 lata) leczyło się to pasem itp. a nie w poradniach.
Tak samo ADHD i inne tego typu choroby.

shrek

Moderator Car Audio
Zweryfikowany Mechanik
Punktów
1315
Miasto
Pyrlandia
koddoradia.blogspot.com
Za moich czasów :D (a mam dopiero 23 lata) leczyło się to pasem itp. a nie w poradniach.
Tak samo ADHD i inne tego typu choroby.
Za moich czasów a mam dokładnie o raz więcej latek , czyli dopiero 46 ;) tą metodą leczyło się wszystko ;)
I z perspektywy upływu lat uważam ,że nie było to takie złe …
Pewne pojęcia nie istniały „ADHD” to „American Dream Harley Davidson „ ? ;)
Młodzi ludzie mają zupełnie inną mentalność i nie zmienimy tego , musimy nauczyć się żyć z nimi w symbiozie ;) Tego czego nie zrobili rodzice i szkoła my nie naprawimy i nie zmienimy.
Jak pyskowałeś w szkole to dostałeś w pysk ,a jak użaliłeś się ojcu to dostałeś drugi raz …
Dziś jak pyskujesz w szkole nauczyciel jest bezsilny , a dziecko po powrocie do domu jeśli się odezwie do rodzica, to rodzić następnego dnia opierdoli nauczyciela , tą drogą zmierzamy w jednym kierunku…
Będzie gorzej ;)
Znalezienie dobrego pracownika to jak wygrana w Lotto :)

Dużo szczęścia i cierpliwości poszukującym pracownika ….

koksiu621

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
271
Miasto
Kudowa-Zdrój
Kolego Sreku :) ja tam ostatnio trafiłem dwie 3 w tottka także jakieś trafienie jest jak jutro wygram 17 milionów to wybiorę się do każdego warsztatu z forum na wycieczkę i dobrą kawę :) oczywiście nie z pustymi rękami :)

Do góry Bottom