• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Dział z samochodami

Władek01

Bywalec
Punktów
11
Witam
Czy nie uważacie że powinien powstać osobny dział poświęcony samochodom użytkowników?Każdy będzie mógł przedstawić swój samochód i projekt w budowie lub po tak zwanym tuningu.Dodatkowo takie tematy pozwolą na stworzenie historii swojego auta.Wiem że wielu z nas jeździ zwykłymi 1.9 Tdi i nie widzi sensu wrzucać tego do internetu, ale może byłoby kilkanaście fajnych samochodów i projektów.

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
498
Miasto
Częstochowa
Witam
Czy nie uważacie że powinien powstać osobny dział poświęcony samochodom użytkowników?Każdy będzie mógł przedstawić swój samochód i projekt w budowie lub po tak zwanym tuningu,a dodatkowo takie tematy pozwolą na stworzenie historii swojego auta.Wiem że wielu z nas jeździ zwykłymi 1.9 Tdi i nie widzi sensu wrzucać tego do internetu, ale może byłoby kilkanaście fajnych samochodów i projektów.
Po co tworzyć osobny dział jak można napisać zwykły temat w dziale pogaduszki warsztatowe. Ten sam ciul tylko w innym opakowaniu.

Władek01

Bywalec
Punktów
11
Wydaje mi się że powinien być osobny dział, zwłaszcza że praktycznie na każdym forum związanym z mechaniką jest coś takiego, gdzie pasjonaci pokazują swoje samochody.Poza tym lepiej i przejrzyściej korzysta się z forum gdy wszystko ma swoje miejsce.

Ostatnia edycja:

Władek01

Bywalec
Punktów
11
pogaduszki warsztatowe są zasypane setkami tematów,gdzie dobre projekty nie mają siły przebicia przez ludzi, którzy zakładają konto, aby zadać jeden temat.
Dlaczego w takim razie wszystko nie jest w pogaduszkach tylko jest wiele tematów?Bo jest ładniej i przejrzyściej co wpływa na korzystanie ze strony

Encore

Moderator
Porady
1
Punktów
498
Miasto
Częstochowa
pogaduszki warsztatowe są zasypane setkami tematów,gdzie dobre projekty nie mają siły przebicia przez ludzi, którzy zakładają konto, aby zadać jeden temat.
Dlaczego w takim razie wszystko nie jest w pogaduszkach tylko jest wiele tematów?Bo jest ładniej i przejrzyściej co wpływa na korzystanie ze strony
Jak poprosisz Admina to ci taki temat przypnie. Myślisz, że z czasem w takim dziale syf też by się nie zrobił? To tylko internety

Misiek

Administrator
Porady
6
Punktów
2636
Miasto
Szczecin
auto-mis.szczecin.pl
Zasada w tworzeniu nowych działów na forum jest bardzo prosta - w momencie gdy powstanie content, którego tematy będzie można zebrać w jeden dział i je wyodrębnić to taki dział można stworzyć, nigdy odwrotnie.
W tym przypadku jak zbierze się powiedzmy 20 tematów o których mówisz to będzie można taki dział utworzyć.

Władek01

Bywalec
Punktów
11
Zasada w tworzeniu nowych działów na forum jest bardzo prosta - w momencie gdy powstanie content, którego tematy będzie można zebrać w jeden dział i je wyodrębnić to taki dział można stworzyć, nigdy odwrotnie.
W tym przypadku jak zbierze się powiedzmy 20 tematów o których mówisz to będzie można taki dział utworzyć.
Trochę się nie zgadzam, ponieważ uważam że większą motywację ma człowiek wrzucając coś do jednego źródła niż do spamu jakim można określić pogaduszki warsztatowe, ale to jedynie moje zdanie, więc czekam na opinie innych co o tym sądzą, bo widzę że przegrywam w dyskusji.

toomii76

toomi
Punktów
6881
Miasto
turek
www.takniewiele.pl
Trochę się nie zgadzam, ponieważ uważam że większą motywację ma człowiek wrzucając coś do jednego źródła niż do spamu jakim można określić pogaduszki warsztatowe, ale to jedynie moje zdanie, więc czekam na opinie innych co o tym sądzą, bo widzę że przegrywam w dyskusji.
napisałeś 30 postów. poczekajmy jak napiszesz 1000. wielu chce zmieniać forum a za tydzień ich nie ma :)

WOODOO

SuperMechanior
Porady
2
Punktów
3070
Taki dział jest nie potrzebny, bo kto by niby miał w nim coś zamieszczać...?
Takich ludzi na tym forum to można na palcach jednej ręki wyliczyć...:)

ps. jak na razie to tylko Vicia, coś takiego próbował...ale chyba też się poddał...:)

Władek01

Bywalec
Punktów
11
przyjmuję Waszą krytykę i przepraszam za naruszenie spokoju forum

Vicia

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
1057
Miasto
...Seksu i biznesu...
Jeśli o mnie chodzi to Włodzia ja popieram w tym temacie poniewaz Mój dział z Z Volvo V40 znacie:D
Doszlaby jeszcze Skoda Golf 1 tez tam sie cos malego sie dzieje ale nikt tam nawet mnie nie z..ebie ze nic przy nim nie robie nikt nie napisze co troszke ubolewam:):D
Ja na tym forum bede do smierci jak bede umieral to tu napisze pierwsze swoj ostatni post.:D

za takim działem jestem Zaaa...LWG.

Masz Włodziu polubienie ode mnie...a jeszcze zapytam sie gorzołki halbke to ty pijosz?

Władek01

Bywalec
Punktów
11
Jeśli o mnie chodzi to Włodzia ja popieram w tym temacie poniewaz Mój dział z Z Volvo V40 znacie:D
Doszlaby jeszcze Skoda Golf 1 tez tam sie cos malego sie dzieje ale nikt tam nawet mnie nie z..ebie ze nic przy nim nie robie nikt nie napisze co troszke ubolewam:):D
Ja na tym forum bede do smierci jak bede umieral to tu napisze pierwsze swoj ostatni post.:D

za takim działem jestem Zaaa...LWG.

Masz Włodziu polubienie ode mnie...a jeszcze zapytam sie gorzołki halbke to ty pijosz?
Jedynie chleb i woda

Do góry Bottom