• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Dzial sprawdzone porady...

• Thread starter S-LINE
  • Rozpoczęty
S

S-LINE

Witam mam pomysl czy daloby rade zalozyc dzial sprawdzone porady...w ktorym bedziemy opisywac rady dla innych uzytkownikow...oczywiscie te sprawdzone

richi9

SuperMechanior
Punktów
19
Miasto
Kraków
No to nr 1 Citroen peugeot 1.9Td i D oraz silnika 2.1td ...Problem z uruchmieniem i nierówne obroty: powietrze w ukladzie paliwowym głowny winowajca termostat podgrzewacza paliwa puszcza powietrze ...90% przypadków

klatka288

Gaduła
Punktów
2
Miasto
chmielnik
wiecie jak sprawdzić czujnik połozenia wału bez przyzadu?;-))do lodowki gada na pol godziny jak odpali i zgasnie jest uwalony w 300% sprawdzone;-)

darektech

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
17
Miasto
Legnica
No to nr 1 Citroen peugeot 1.9Td i D oraz silnika 2.1td ...Problem z uruchmieniem i nierówne obroty: powietrze w ukladzie paliwowym głowny winowajca termostat podgrzewacza paliwa puszcza powietrze ...90% przypadków
pompka reczna paliwa przy filtrze tez zapomniales dodac

Punktów
10
Miasto
TROJMIASTO
woda na dywaniku audi a3 .wybierałem dosłownie wiaderkiem.za fotelami przednimi wszystko pływało.
przewaliłem połowę neta i to co było pisane na innych forach u mnie się nie sprawdziło.pół roku przecieku szukałem i masz przy wymianie filtra kabinowego namierzyłem.rozwarstwione fabryczne uszczelnienie między podszybiem a grodzią+sparciała uszczelka pod podstawą filtra kabinowego.
całe podszybie won i ogień wycinanie sylikonu czyszczenie następnie klej do szyb i jest lala suchutko! ! !

Do góry Bottom