• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

Ecotechnics ECK Next stacja na nowy czynnik chłodniczy - problem z odblokowaniem.

Autodiagnostyka

SuperMechanior
Punktów
8
Miasto
Wieluń
Witam Koledzy.Posiadam stacje jak w temacie.Stacja na nowy czynnik R1234Yf .Mam taki problem iz sciagnalem na pendriva nowa aktualizacje bazy danych i ja zaktualizowalem.Od tego czasu wola kod odblokowujacy.W miedzy czaie od serwisanta ktory serwisuje te maszyny dowiedzialem sie ,ze po aktualizacji musze takowy kod wykupic za bagatela 400 -450 euro.Wiec postanowilem wrocic do wczesniejszej wersji ktra mialem wykupiona wraz ze stacja i znow ja zaladowalem do stacji.Do tej wersji wyswietla mi sie tez stosowny kod odblokowujacy ale niestety stacja mi go nie przyjmuje.Aktualizacje i kod pobralem ze strony producenta czyli ac-service24.com.Pomoze mi Ktoś w temacie ????

lato8

Początkujący
Punktów
0
Miasto
Kielce
Napisz bezpośrednio do ecotechnicsa na maila ze strony anglojęzycznej. Mail po angielsku , może pomogą lub sprzedadzą aktualizację z kodem taniej.

Juby96

Nowy
Punktów
0
Dzień dobry. Moja maszyna zaczęła wymagać takowego kodu bez jakiejkolwiek aktualizacji, nic nie robiłem. Włączyłem ją tak jak każdego innego dnia. Nic nie robiłem. Czy udało się Panu rozwiązać ten problem?

Manitoba1

SuperMechanior
Punktów
57
Miasto
Psary
www.automototechnika.com
Jak zaktualizowałeś bazę danych, która oczywiście jest płatna to nic nie zrobisz, ecotechnics chce za to $.
Cofnąć już się nie da przez użytkownika. Proponuję zwrócić się tam gdzie się zakupiło urządzenie, powinni wiedzieć jak to ogarnąć.
Kiedyś trafiła do mnie taka maszyna i było z tym trochę zabawy.

Do góry Bottom