1. W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Dowiedz się więcej.
  2. Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Rejestracja otworzy przed Tobą drogę do zupełnie nowego, dzikiego świata motoryzacji!
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusji.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

    Usuń ogłoszenie

Fiat bravo II nie działa fabryczne radio

Dyskusja w 'Car Audio' rozpoczęta przez użytkownika MarekLeon, 2-07 18.

  1. MarekLeon

    MarekLeon Uczestnik

    Offline
    Dołączył:
    3-02 14
    Postów:
    182
    Docenione treści:
    0
    Miasto:
    Biłgoraj
    Witam. Auto to fiat bravo II 2009r .Problem polega na tym że radio w ogóle nie działa, po odpięciu radia napięcie stałe w kostce iso jest 12v. Natomiast po włączeniu zapłonu na żadnym dodatkowym kablu w kostce iso nie pojawia się napięcie. Na dodatek po podłączeniu radia radio pobiera ciągle prąd z akumulatora 0,60A i rozwala akumulator do zera. mam pytanie na którym kablu ma się pojawić dodatkowe napięcie aby radio grało i ewentualnie co podaje napięcie na ten dodatkowy kabel. Druga sprawa czy radio powinno tyle pobierać w stanie czuwania.
     

Użytkownicy odwiedzili tę stronę szukając:

  1. fiat bravo 2 nie zapamieruje ustawien equalizera