• Witamy na Forum Mechaników!
    Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
    Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach.
    Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!

FORD LS RNS

Wpland37

Początkujący
Punktów
0
Witam, ma ktoś może kod do radia Ford LS RNS
Nr seryjny C7E3F0547A3240794
Nr części 9M5T 18K931 DA
Z góry bardzo dziękuję za pomoc

Wpland37

Początkujący
Punktów
0
Dziękuję za światłą wypowiedź, jak już zmienisz z powrotem buraka na głowę to napisz. pzdr

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
322
Serwis Forda bez problemu odnajdzie kod do twojego radia, wystarczy podjechac, nie rozumiem problemu...

Wpland37

Początkujący
Punktów
0
chodzi wyłącznie o koszt, serwis kasuje na 100pln a usłyszałem od znajomego, że są fachowcy, którzy po podaniu numeru seryjnego są w stanie taki kod wygenerować i stąd moje pytanie, czy ktoś dysponuję taką wiedzą i jakie są koszty, mój pierwszy prywatny samochód kupiłem niedawno i nie mam doświadczenia w sprawach mechanicznych, czy elektronice, więc szukam pomocy na forum związanym z motoryzacją, ale z tego co widzę chęć pomocy jest tak duża, że poszukam jej gdzie indziej, nie kłopoczcie się proszę dalszymi komentarzami. pzdr

TeslaManiac

SuperMechanior
Punktów
322
No tak. Sa fachowcy co robia za darmo. Napisz do jakiejs fundacji. Pozdro.

Wpland37

Początkujący
Punktów
0
Nie pisałem, że za darmo, tylko taniej niż kasuje serwis Forda, (nie umiesz czytać to powstrzymaj się też od pisania) i już sobie znalazłem taką usługę za jedną trzecią tego co w serwisie, bez waszej cebulowej łaski i bezużytecznego cebulowego forum, tak że serdeczny wuj wam w lupe buraczane łby, i niech cebula zawsze będzie z wami.

dejot43

Zweryfikowany Mechanik
Punktów
2151
Miasto
Olsztyn
chodzi wyłącznie o koszt, serwis kasuje na 100pln a usłyszałem od znajomego, że są fachowcy, którzy po podaniu numeru seryjnego są w stanie taki kod wygenerować i stąd moje pytanie, czy ktoś dysponuję taką wiedzą i jakie są koszty, mój pierwszy prywatny samochód kupiłem niedawno i nie mam doświadczenia w sprawach mechanicznych, czy elektronice, więc szukam pomocy na forum związanym z motoryzacją, ale z tego co widzę chęć pomocy jest tak duża, że poszukam jej gdzie indziej, nie kłopoczcie się proszę dalszymi komentarzami. pzdr
Jeśli 100 to drogo, może kup rower, on radia nie posiada i nakarmisz węża w kieszeni. Fachowcom się płaci, za darmo to nawet w ryj nie dostaniesz pod nocnym sklepem...

nickel

Zweryfikowany Mechanik
Porady
1
Punktów
675
Miasto
WLKP
Dziękuję za światłą wypowiedź, jak już zmienisz z powrotem buraka na głowę to napisz. pzdr
Burak to z ciebie bo nie potrafisz prawidłowo sie tu wypowiedziec co chcesz.Wystarczyło buraku napisac-jest w stanie ktos mi policzyc kod do radia.

Do góry Bottom