Dawidek126
SuperMechanior
Witam. Mam na warsztacie reklamację. Miesiąc temu zakładałem nowe koło dwumasowe ori z aso, do tego sprzeglo Sachs z wysprzeglikiem. Po 5 tys km coś zaczęło hałasować. Koło dwumasowe wywalone gorzej jak stare. Przypadek czy coś z montażem poszło nie tak? Nowe śruby, koło ori....pierwszy raz miałem taki szybki powrót i tak wyglądające koło... montować inny zestaw czy zwrócić uwagę na coś innego?. Pozdro
Generalnie koło nie straciło amortyzacji w lewo i prawo, jest ten moment tłumienia ale na środku jakby tulejka zużyta aż wióry widać... I przez to duży luz ,wibracja na biegu jałowym, całe nadwozie pracowało jakby 1 cylinder wypadał
pytanie czy to jakiś felerny produkt czy może coś innego przyspieszyło zużycie koła....
Generalnie koło nie straciło amortyzacji w lewo i prawo, jest ten moment tłumienia ale na środku jakby tulejka zużyta aż wióry widać... I przez to duży luz ,wibracja na biegu jałowym, całe nadwozie pracowało jakby 1 cylinder wypadał
pytanie czy to jakiś felerny produkt czy może coś innego przyspieszyło zużycie koła....