Witamy na Forum Mechaników!
Aktualnie przeglądasz stronę jako gość. lub
Jako użytkownik uzyskasz pełen dostęp do forum oraz będziesz mógł tworzyć tematy oraz brać udział w dyskusjach. Gorąco zachęcamy oraz zapraszamy do rejestracji!
uważam że telefony czy tablety to brdzo dobra sprawa nie tylko dla korzystających z portali społecznościowych ale dla osób które jadą do pracy i mogą coś jeszcze przez neta załatwi
Tapatalka na forach używam od 3-4 lat i będąc w trasie nie wyobrażam sobie przeglądania jakiegokolwiek forum za pomocą przeglądarki (u mnie świetnie działająca Opera). Ogromna wygoda i ograniczenie zużycia danych, działa cały czas tak jak powinna.
Ja rozumiem że jak ktoś siedzi od rana do wieczora w warsztacie to jemu to może być mało przydatne, ale nie można mierzyć wszystkiego jedną miarą. Wielu forumowiczów jest w ciągu dnia bardziej mobilnych i wtedy właśnie im przydaje się aplikacja Tapatalk. Jak toś zechce to dam linka do paru zrzutów ekranu jak to działa z forum, które nadzoruję.
Ogólnie z perspektywy czasu i własnych doświadczeń, szczerze polecam Tapatalk
No tak znam maniaków latających z telefonami z wyświetlaczem 10 calowym ja osobiście nie lubie bo mnie wkurzają te reklamy walące co chwila z google ale .... co kto lubi ..
Mam w telefonie stałe łącze z LTE i nie mam żadnego problemu z reklamami w przeglądarce Opera.
Jak korzystałem z Chrome to reklamy były ale nie jakieś wszechobecne. Teraz reklam nie mam i ws umie to jestem zdziwiony tym co piszesz, bo nigdy w smartfonie nie były te reklamy jakieś bardzo nachalne. W Tapatalku też jest opcja wykupienia opcji bez reklam ale w sumie to nie wiem po co, ba u mnie mimo darmowej wersji nie mam żadnych reklam.
Z 8-calowym smarfonem też nikogo nie znam
Największy smartfon mojego znajomego ma 5,5 cala, ale w sumie co wielkość wyświetlacza ma do tego że forum nie można przeglądać za pomocą aplikacji Tapatalk. Okey, zainstalujecie to dobrze, nie zainstalujecie to Wasza sprawa. Nie ma co pisać o wyświetlaczach, jak tematem jest łatwiejsze przeglądanie forum.
no taaa, wracając do tematu, to na leciwym huaweiu, forum przez przegladarke smiga az milo, strony same sie skalują do danego wyswietlacza, mi tam wiecej nie potrzeba. Jak silnik forum dobry, to i apka zbędna, takie moje zdanie.
Moze ale widzisz ja jestem przyzwyczajony do komputera, smartfon raczej służy mi do dzwonienia a czasem jako modem. Podejrzewam ze wiekszość mechaników zaglada na forum po wiedze i w wolnym czasie dla odprężenia , ja w sieci pracuje na linuksie a windows xp czy 7 jest izolowana od sieci